Άντζελα Δημητρίου-υπόκοσμος: οι συνομιλίες με νονούς

Σοκάρουν οι φερόμενες ως συνομιλίες της τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου με νονούς της νύχτας. Τι πάρε-δώσε είχε η Άντζελα Δημητρίου με τους μπράβους του υποκόσμου;

Με έκπληξη παρακολουθούν οι λάτρεις του λαϊκου τραγουδιού τις βαριές αποκαλύψεις για τις “παρέες” της Άντζελας Δημητρίου και τους τρόπους που φέρεται να χρησιμοποίησε για να πάρει τα χρήματα που της χρώσταγε ο πρώην σύντροφος της.

Στα απομαγνωτογωνημένα έγγραφα που δημοσίευσε το zougla.gr αναφέρεται καθαρά το όνομα της Άντζελας Δημητρίου, καθώς και βρώμικοι διάλογοι με άτομα του υποκόσμου.

Προκαλεί έκπληξη ο τρόπος με τον οποίο μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου, προσπάθησε να πάρει πίσω χρήματα που έδωσε στον πρώην σύντροφο της, Νοράι Σαπουτζιάν. Στις συνομιλίες της Άντζελας Δημητρίου -σύμφωνα με τις αρχές- εμπλέκεται και το όνομα του Γιώργου Τρούπη.

Διαβάστε τις φερόμενες ως απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της Άντζελας Δημητρίου με νονούς της νύχτας:

Η Άντζελα Δημητρίου δεν θέλει να μιλήσεις πουθενά και μέσω του δικηγόρου της αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Διαβάστε τι απάντησε η Άντζελα Δημητρίου για νονούς-μπράβους, πώς φέρεται η Άντζελα Δημητρίου να έστησε εισαγωγή στο νοσοκομείο και όλα τα 217 ονόματα στο κύκλωμα νονών-μπράβων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.