Η Καραβάτου το είπε: “Άντζελα Δημητρίου” Σοκ! [video]

Σοκ έπαθε η Κατερίνα Καραβάτου όταν αποκάλυψε κατα λάθος οτι η τραγουδίστρια στο κύκλωμα νονών είναι η Άντζελα Δημητρίου. Δείτε βίντεο με την αποκάλυψη Καραβάτου για Άντζελα Δημητρίου.

Ταμπλάς της ήρθε της Κατερίνας Καραβάτου μόλις συνειδητοποίησε οτι ξεστόμισε το όνομα της Άντζελας Δημητρίου αναφερόμενη στην τραγουδίστρια του κυκλώματος νονών.

Η έγκυος παρουσιάστρια μιλούσε για μια συνέντευξη της γνωστής τραγουδίστριας που θα δημοσιευτεί, και κατά λάθος ξεστόμισε το όνομα της Άντζελας Δημητρίου. Μόλις το κατάλαβε, έπαθε σοκ, έβαλε το χέρι στο στόμα, ενώ η κάμερα έφυγε αμέσως από πάνω της.

Οι συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου προσπάθησαν να μπαλώσουν τα πράγματα παριστάνοντας οτι δεν άκουσαν τίποτα, αλλά το κακό είχε γίνει και να διαγραφεί δεν γίνεται.

“Εντάξει, κάτσε τώρα και θα δούμε” της ψέλισε ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ η Καραβάτου είχε μείνει παγοκολώνα.

Έτσι, το πανελλήνιο ανακάλυψε σοκαρισμένο οτι η Άντζελα Δημητρίου είναι η επίμαχη τραγουδίστρια, καθώς κανείς δεν το είχε καταλάβει.

Δείτε το βίντεο με το λάθος της Κατερίνας Καραβάτου και τη σοκαρισμένη αντίδραση της (στο 4:45):

Σύμφωνα με την Κατερίνα Καραβάτου, η Άντζελα Δημητρίου έκανε μια δήλωση-σφραγίδα για τις καταγγελίες εναντίον της. “Με χρησιμοποιούν για να ξεχάσει ο λαός τη ραδιενέργεια στην.. Κίνα!” δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου, αναφερόμενη στο γεγονός οτι το θέμα της “φουσκώνεται” για να αποπροσανατολιστεί ο λαός από τα πυρηνικά προβλήματα.

Έτσι όλοι σιγουρεύτηκαν. Ποια άλλη τραγουδίστρια θα μπορούσε να είχε κάνει τέτοια δήλωση; Όχι μόνο για την υπερβολή της, αλλά και για το γεγονός οτι η ραδιενέργεια δεν εκλύθηκε στην.. Κίνα, αλλά στην Ιαπωνία! Άλλο ένα μαργαριτάρι στην πλούσια συλλογή της αγαπημένης μας Αραβίδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.