Γάμος Ουίλιαμ-Κέιτ ταινία: η ερωτική ζωή στη φόρα [video]

Μέχρι και στην κρεβατοκάμαρα των μελλονύμφων πρίγκηπα Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον εισέβαλε η κάμερα της ταινίας Γουίλιαμ-Κέιτ: Ο γάμος της χρονιάς που σαρώνει στη Βρετανία. Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από την ταινία.

Η ιστορία του μελλόνυμφου ζευγαριού της Βρετανίας Ουίλιαμ-Κέιτ καταγράφηκε σε ταινία που προκαλεί σάλο στη Βρετανία.

Η ταινία Γουίλιαμ-Κέιτ: Ο γάμος της χρονιάς δημιουργήθηκε για την τηλεόραση, ενώ οι κριτικοί λένε ότι είναι τόσο κακή που φτάνει τελικά να είναι καλή.

Σκηνοθέτης της είναι ο Μαρκ Ρόσμαν, ο οποίος ειδικεύεται σε τηλεταινίες, και απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έδωσε και πολλή βάση στα πραγματικά γεγονότα. Οι ειδικοί λένε ότι πολλά πράγματα αλλιώς έγιναν και τελείως διαφορετικά προβάλλονται στην ταινία. Οι δε ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι επάξιες για πολλά Χρυσά Βατόμουρα.

Η ταινία παρουσιάζει την Κέιτ Μιντλετον και τη μητέρα της ως δολοπλόκες που σκοπό έχουν να σαγηνέυσουν τον πρίγκηπα Ουίλιαμ, ενώ δεν λείπουν οι σκηνές από την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Η κλειδαρότρυπα σε όλο της το μεγαλείο.

Δείτε αποσπάσματα από τη γνωριμία, την ερωτική ζωή και την πρόταση γάμου του πρίγκηπα Ουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον:

William-Kate: Ο γάμος της χρονιάς
Αισθηματική ταινία αγγλικής παραγωγής 2011
Παίζουν: Νίκο Έβερς- Σουίντελ, Καμίλα Λούντινγκτον, Μπεν Κρος
Σκηνοθεσία: Μαρκ Ρόσμαν

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η πραγματική ιστορία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, διαδόχου του Αγγλικού θρόνου, και της αγαπημένης του, Κέιτ Μίντλτον. Από τη μέρα που αντάλλαξαν το πρώτο βλέμμα ως τα σκαλιά τη εκκλησίας, εννέα χρόνια μετά, η ταινία προσεγγίζει τον παραμυθένιο έρωτα των δύο νέων μέσα από τα πραγματικά γεγονότα.

«Η ιστορία αγάπης του αιώνα» –όπως την έχουν περιγράψει – δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει όλα εκείνα τα υλικά που κάνουν ξεχωριστές αυτές τις σχέσεις: τα εμπόδια που πρόβαλλε η βασιλική οικογένεια, τη λυσσαλέα πίεση που ασκούσαν τα media και οι παπαράτσι, οι χωρισμοί, οι εντάσεις αλλά και οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, περιλαμβάνοντας ακόμα και πραγματικό υλικό πίσω από τα… βασιλικά παρασκήνια.

Όμως, η αγάπη κατακτά κάθε εμπόδιο, και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για τον γιο της πριγκίπισσας Νταιάνα, που κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές του λαού της για πάντα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.