Γιατί αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας-στέλεχος της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μεστροπιάν

Σοκ στο Ηράκλειο από την είδηση της αυτοκτονίας του Γιάννη Μεστροπιάν, γνωστού επιχειρηματία και ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατική Συμμαχία. Μυστήριο για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη.

Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση της αυτοκτονίας του Γιάννη Μεστροπιάν, επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στην κεντρική λαχαναγορά, πρώην στέλεχος της ΝΔ στο Ηράκλειο, σύμβουλος του βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη και στέλεχος πρώτης γραμμής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο.

Ο Γιάννης Μεστροπιάν βρέθηκε σήμερα το πρωί από συνεργάτες του, στο γραφείο του στη λαχαναγορά.

Συγκλονισμένοι είναι οι στενοί του συνεργάτες και το περιβάλλον του εκλιπόντος, καθώς τίποτα στη συμπεριφορά του, το προηγούμενο διάστημα, δε μαρτυρούσε το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει ο 40χρονος άνδρας.

Νεκρός μέσα στο γραφείο του στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μεστροπιάν. Ο επιφανής άντρας δραστηριοποιούνταν στην κεντρική λαχαναγορά, υπήρξε πρώην στέλεχος της Ν.Δ., σύμβουλος του βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Τον 40χρονο άντρα βρήκαν νεκρό συνεργάτες του μέσα στο γραφείο του. Η είδηση της αυτοκτονίας του Γιάννη Μεστροπιάν του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και το στενό συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιάννης Μεστροπιάν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.