Άγριος καυγάς στο Κους κους: σοκ Καραβάτου [video]

Άφωνη έμεινε η -έγκυος- Κατερίνα Καραβάτου με τον άγριο καυγά που ξέσπασε στο Κους Κους μεταξύ Ρούλας Χάμου και Φώτη Μεταξόπουλου. Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό στο Κους Κους.

Στη μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, Κους Κους, κάλεσαν το Φώτη Μεταξόπουλο για να σχολιάσει τα ζευγάρια του Dancing with the Stars. Έλα όμως που αυτός είχε όρεξη για καυγά.

Σε κάποια στιγμή, η Ρούλα Χάμου διαφώνησε με κάτι που είπε ο Μεταξόπουλος, γεγονός που εξόργισε τον χορογράφο και έκανε ένα σχόλιο για την εξεζητημένη εμφάνιση της.

Η Ρούλα Χάμου δεν έκανε πίσω και είπε στον Μεταξόπουλο οτι την προσβάλει.

Στο σημείο αυτό παρενέβη και η Κατερίνα Καραβάτου ζητώντας από τη Ρούλα Χάμου να χαμηλώσει τους τόνους. Όμως το “πάρτι” μόλις ξεκινούσε.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος άρχισε να τα “χώνει” στη Ρούλα Χάμου για τα καπέλα της και μάλιστα φόρεσε κάτι ακουστικά σαν καπέλο, κοροϊδεύοντας την. “Δεν τα ‘χω μαζί σας, με το καπέλο σας τα ‘χω, μα είναι καπέλο αυτό;” ούρλιαζε ο Μεταξόπουλος.

Η πανελίστρια έγινε έξαλλη και του ζητούσε να ανακαλέσει, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου είχε μείνει άφωνη και κοιτούσε σοκαρισμένη την κάμερα.

Δείτε τον άγριο καυγά για τα καπέλα στο Κους Κους:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.