Το νέο ενημερωτικό κανάλι στη θέση του Alter

Τι ακούγεται για το νέο κανάλι που θα δημιουργηθεί στη θέση του Alter; Ποιος επιχειρηματίας φέρεται να ενδιαφέρεται και πώς θα διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα;

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το κλείσιμο του Alter και το νέο κανάλι που θα δημιουργηθεί στη θέση του.

Μια φήμη που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το enimerosi24, θέλει την κυβέρνηση να παραχωρεί την συχνότητα του σταθμού στην οικογένεια Κοπελούζου.

Στόχος η δημιουργία ενός καναλιού με λίγους εργαζόμενους που δεν θα ξεπερνούν τους 200 και τη μετατροπή του σε αμιγώς ενημερωτικό σταθμό.

Το συγκεκριμένο σενάριο που διακινείται εσχάτως στην τηλεοπτική αγορά, υποστηρίζει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα διατηρήσει την θέση του, αφού άλλωστε είναι και το πλέον ισχυρό πρόσωπο της ιστορίας.

Ωστόσο η εν λόγω φήμη δεν είναι επιβεβαιωμένη, δεδομένου ότι οι προτεραιότητες της οικογένειας Κοπελούζου, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, είναι άλλες και αφορούν κυρίως τις επενδύσεις στα new media.

Θυμίζουμε ότι τον συγκεκριμένο επιχειρηματία είχε προσεγγίσει και η Μάνια Τεγοπούλου στο παρελθόν για την Ελευθεροτυπία, αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα παραδοσιακά Μέσα.

Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα πάει η Αγγελική Νικολούλη μετά το κλείσιμο του Alter και τι είπαν Χατζηνικολάου-Χαρδαβέλας-Τράγκας για Alter.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.