Ο καιρός την Πρωτομαγιά 2011: αναλυτική πρόγνωση

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά 2011; Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση καιρού για την Κυριακή 1 Μαΐου 2011.

Με συννεφιά και βροχές θα επιστρέψουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα ανήμερα την Πρωτομαγιά. Όσοι υπολογίζατε ότι θα φτιάχνατε στεφάνι κάτω από τον ήλιο, ξεχάστε το καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός την Πρωτομαγιά 2011 θα είναι άστατος σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα το πρωϊ της Κυριακής θα είναι καλύτερος ο καιρός όμως από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει ενώ θα εκδηλωθούν βροχές στα δυτικά και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα έχει μικρή πτώση.

Στην Αθήνα ανήμερα την Πρωτομαγιά το πρωϊ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και το μεσημέρι δεν αποκλείεται να βρέξει. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 18 με 19 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/04/2011
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΑΝΟΔΟ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/05/2011 (ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ)
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΔΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02/05/2011 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 03/05/2011
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ .
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.