Στέλλα Ακουμιανάκη: ερωτήματα για θάνατο της 15χρονης

Πολλά τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 15χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Καταγγελίες για ιατρικό λάθος και νοθευμένα ποτά.

Ένταση προκλήθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου συγκενρτώθηκαν φίλοι και συμμαθητές της 15χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, η οποία έχασε τη ζωή της την περασμένει Κυριακή, εξαιτίας της κατανάλωσης υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ κατά τη νυχτερινή της διασκέδαση.

Οι νεαροί, οι οποίοι θεωρούν ότι το προσωπικό του νοσοκομείου φέρει βαρύτατες ευθύνες για την απώλεια της συνομήλικής τους, διάβασαν ένα ποίημα που έγραψαν με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός, ενώ δεν παρέλειψαν να ζητήσουν ευθύνες από τους γιατρούς που έσπευσαν να τους διαβεβεώσουν ότι έπραξαν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, για να σώσουν την ανήλικη κοπέλα.

Προκαταρκτική εξέταση. Την ίδια στιγμή, ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Γιώργος Μοσχοβάκης έχει ήδη διατάξει Προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες των ιατρών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Ωστόσο, αναπάντητα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα ερωτήματα που έχει θέσει προς τη διοίκηση του νοσοκομείου ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, καθώς, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο ίδιος ειδοποιήθηκε πέντε ολόκληρες ώρες έπειτα από την εισαγωγή της 15χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη στο νοσοκομείο και ενώ είχε ήδη μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασής της.

“Λουκέτο” στα δύο καταστήματα. Εξάλλου, εντολή για τη σφράγιση των δύο νυχτερινών κέντρων, στα οποία διασκέδασε το μοιραίο βράδυ η Στέλλα Ακουμιανάκη, έδωσε ο δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γιώρος Μαρινάκης, έπειτα από σχετικό αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Η εντολή διατάσσει τη σφράγιση του ενός για 20 ημέρες και του δεύτερου για 10 ημέρες, καθώς επέτρεψαν παρανόμως την είσοδο, την παραμονή και την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικους.

Σελίδες στο Facebook για την άτυχη Στέλλα Ακουμιανάκη. Τρεις σελίδες αφιερωμένες στη μνήμη της αδικοχαμένης Ρεθυμνιώτισσας έχουν ήδη δημιουργηθεί στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων περισσότεροι από 6.000 χρήστες εκφράζουν την οδύνη τους για το τραγικό περιστατικό και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στα οικεία της πρόσωπα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.