Διαζύγιο Ματθίλδη Μαγγίρα: Γιατί χώρισε, τρίτο πρόσωπο

Διαζύγιο-βόμβα στη showbiz, καθώς η Ματθίλδη Μαγγίρα χώρισε τον Άλεξ Φόστερ μετά από 8 χρόνια γάμου. Γιατί χώρισε η Μαγγίρα;

Τα σύννεφα στη σχέση Ματθίλδης Μαγγίρα-Αλεξ Φόστερ είχαν δημιουργεί πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ οι φήμες για τους λόγου χωρισμού τους δίνουν και παίρνουν.

Η απόσταση ανάμεσα στη Ματθίλδη Μαγγίρα και τον Άλεξ Φόστερ φαίνεται πως είναι η κύρια αιτία της ρήξης στη σχέση του λαμπερού ζευγαριού. Ο Άλεξ είναι μουσικός και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2007 η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, όμως, αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της.

Η νέα αίτηση διαζυγίου της Μαγγίρα κατατέθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, όμως, μόλις σήμερα το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο εξωτερικό και, όπως έχει εξομολογηθεί η Ματθίλδη, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 73 ημέρες σχέσης.

Ματθίλδη Μαγγίρα και Άλεξ Φόστερ απέκτησαν μία κόρη, την Λήδα, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που είδαμε μαζί με τον μπαμπά της στον περσινό τελικό του Dancing With The Stars, οπότε και ανέβηκαν μαζί στην σκηνή για να κάνουν έκπληξη στην μαμά.

Φήμες για τρίτο πρόσωπο στη ζωή του ζευγαριού κυκλοφορούν ήδη, αλλά διαψεύδονται και από τις δύο πλευρές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.