Eurovision 2011 Ελλάδα: παρατράγουδα, θρίλερ για τελικό

Σε θρίλερ εξελίσσεται η πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2011, ενώ παρατράγουδα σημάδεψαν τη δεύτερη προβα του Λούκα Γιώρκα.

Για πρωτη φορά μετά από χρόνια, η Ελλάδα κινδυνεύει να αποκλειστεί από τον τελικό της Eurovision. Κλαυθμός και οδυρμός στους φανς της διοργάνωσης.

Μετά την πρόβα της Ελλάδας στην Eurovision 2011 οι ξένες χώρες απογοητεύτηκαν και ενώ πριν στα στοιχήματα για την πρόκρισή μας στον ημιτελικό βρισκόμασταν ανάμεσα στην 5η και την 7η θέση, τώρα κινούμαστε μεταξύ της 8ης και της 11ης .

Απογοητευτικά είναι και τα προγνωστικά για την τελική κατάταξή μας στη Eurovision που αναφέρουν πως με δυσκολία θα φτάσουμε την δέκατη έβδομη θέση.

Ανάμεσα στις χώρες που θα διαγωνιστούν μαζί μας στον ημιτελικό είναι η Νορβηγία, η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν τα τραγούδια των οποίων έχουν ενθουσιάσει τους ξένους.

Mε κίονες, φωτιές που ανεμίζουν στις οθόνες LED και το μαύρο-μπλε χρώμα να κυριαρχεί στο φωτισμό, ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα του «Watch My Dance» στο Dusseldorf.

Η σκηνική παρουσία τόσο του Λούκας και του Stereo Mike όσο και των χορευτών, ήταν πολύ πιο «δυνατή» από την πρώτη πρόβα, αφού ανέβηκαν με άλλον αέρα στη σκηνή και ήταν πολύ πιο σίγουροι και συγχρονισμένοι μεταξύ τους.

Το σκηνικό ήταν αρκετά επιβλητικό με έντονο το αρχαιοελληνικό στοιχείο και υφάσματα να ανεμίζουν, ωστόσο η ελληνική αποστολή αντιμετώπισε πρόβλημα με τους κίονες.

Τι συνέβη; Tο εύρημα που έχει δημιουργήσει πολλά θετικά σχόλια στους Ευρωπαίους, αντικαταστάθηκε από κίονες που δεν «γράφουν» και τόσο καλά στην οθόνη. Αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα την ελληνική αποστολή που αμέσως έτρεξε να δει τι έγινε.

Κατά τ’ άλλα, ο Λούκας έμεινε «πιστός» στα χορευτικά του βήματα, καθώς έκανε μια στροφή στη γέφυρα και πέταξε τη βάση του μικροφώνου του.

Δείτε την πρόβα της Ελλάδας στην Eurovision 2011 και την προβα της Κύπρου στην Eurovision 2011 με στοιχεία Ρουβά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.