Πρόβλημα υγείας για Ναταλία Γερμανού, αποχώρηση

Ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε τη Ναταλία Γερμανού να εγκαταλείψει την εκπομπή της στη μέση. Γιατί αποχώρησε η Ναταλία Γερμανού;

Γύρω στις 11:30, οι συντελεστές της εκπομπής υποδέχθηκαν τον Σωτήρη Καλυβάτση, με τον οποίο άρχισαν να συνομιλούν. Μέχρι εκείνη την στιγμή, η Ναταλία Γερμανού βρισκόταν κανονικά στην θέση της. Λίγα λεπτά μετά, η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις και όταν «επέστρεψε», η παρουσιάστρια δεν ήταν στην θέση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ναταλία Γερμανού αντιμετωπίζει πρόβλημα με το στομάχι της, γεγονός που την εμπόδισε από το να ολοκληρώσει κανονικά την εκπομπή της, όσο και εάν το ήθελε. Λίγη ώρα αφότου έγινε αντιληπτό ότι δεν βρίσκεται στην θέση της, η Σίσσυ Χρηστίδου, είπε στον αέρα της εκπομπής: «Η Ναταλία έρχεται… είναι στο δρόμο», ενώ όλοι τους άφηναν να εννοηθεί ότι η οικοδέσποινα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο καμαρίνι της. Η ώρα πέρασε και η Ναταλία δεν κατάφερε να επιστρέψει στο πλατό.

Όταν το Μες στην Καλή Χαρά έφθανε στο τέλος του, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέλαβε την αποφώνηση. «Το Ναταλάκι μας αδιαθέτησε λίγο και γι’ αυτό δεν κατάφερε να επανέλθει. Το ερχόμενο Σάββατο όμως θα βρίσκεται κανονικά στην θέση της και εκείνη και όλοι οι υπόλοιποι. Να είστε καλά, γεια σας», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά, η Ναταλία Γερμανού διευκρίνισε στο twitter της περί τίνος πρόκειται: «Ρημάδα στομαχική ίωση, με γονάτισες τα μισά της εκπομπής. Ευχαριστώ για τα περαστικά και τα γλυκόλογά σας. Όλα καλά», έγραψε, απαντώντας στα μηνύματα των φίλων και των γνωστών της.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα δεν έχουν γίνει γνωστές. Το μόνο σίγουρο είναι πως παρά την αδιαθεσία της, η Ναταλία πάλεψε πολύ για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της ως άψογος επαγγελματίας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Από εμάς πολλά περαστικά!

Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή (08/05) το Μες στην Καλή Χαρά ξεκίνησε στις 09:30 αντί για τις 10:00 που ξεκινάει συνήθως και ολοκληρώθηκε στη μία το μεσημέρι. Δείτε την αποφώνηση της Σίσσυς Χρηστίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.