Το Νησί: δολοφονία Άννας, τελευταίο επεισόδιο [video]

Δείτε το βίντεο της δολοφονίας της Άννας στο Νησί. Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Συγκλονιστικό ήταν το προτελευταίο επεισόδιο στο Νησί με μια δολοφονία και τρεις θανάτους.

Ο Αντρέας υποψιάζεται την παράνομη σχέση της Άννας με το Μανώλη και πάνω στον καυγά εκείνη του ομολογεί: “Ποτε δε σ’ αγάπησα, ποτέ”. Ο Αντρέας θολωμένος από τη ζήλεια ρίχνει με το όπλο και η Άννα πεθαίνει στην αγκαλιά του.

Θρήνος για τη Μαρία, αδερφή της Άννας, και τον τραγικό πατέρα της, Γιώργη.

Δείτε το βίντεο της δολοφονίας της Άννας στο Νησί:

Το συγκλονιστικό επεισόδιο είχε δύο ακόμα θανάτους, του Ανδρέα και της μητέρας του, ενώ ο Μανώλης εξαφανίστηκε δραπετεύοντας στο εξωτερικό.

Το τέλος όμως του επεισοδίου ήταν χαρμόσυνο, καθώς έδειξε το γάμο της Μαρίας με το γιατρό Κυρίτση.

Στο τελευταίο επεισόδιο στο Νησί μεταφερόμαστε στην τωρινή εποχή, όπου η Αλέξις μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της.

Η τύχη χαμογελά στη μικρή Σοφία. Η Μαρία αποφασίζει να την πάρει σπίτι της και κατά κάποιον τρόπο να την υιοθετήσει αφού έχει μείνει ορφανή.

Όταν όμως η Μαρία αποκαλύπτει στη Σοφία οτι μητέρα της είναι η Άννα, εκείνη αρχίζει τις ερωτήσεις. Όταν συνειδητοποιεί οτι δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της, πηγαίνει να βρει τον παππού Βανδουλάκη.

Τελικά, η Σοφία (Φιλαρέτη Κομνηνού) δραπετεύει στο εξωτερικό και εγκαθίσταται στην Αγγλία. Εκεί παντρεύεται και μεγαλώνει την κόρη της, Αλέξις, λέγοντας της οτι γιαγιά της ήταν η Μαρία και όχι η Άννα.

Η Αλέξις ανακαλύπτει το πραγματικό παρελθόν της, ενώ δεσπόζουσα μορφή είναι η Κατερίνα Λέχου που επανεμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο Το Νησί.

Το Νησί σάρωσε και πάλι σε τηλεθέαση και το τελευταίο επεισόδιο θα αποκαλύψει καλά κρυμμένες αλήθειες που θα συγκλονίσουν.

Διαβάστε τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο Το Νησί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.