Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Ηλεκτρικός Δευτέρα 6 Ιουνίου

Νέα απεργία έχει το μετρό και ο ηλεκτρικός τη Δευτέρα 6 Ιουνίου. Πότε απεργούν ΜΜΜ, μετρό, ηλεκτρικός στις 6/6;

Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό από τη Δευτέρα (07/06), καθώς το μετρό θα έχει απεργία από την αρχή της βάρδιας ως τις 16:00 και μετά. Κλειστό το τμήμα Ταύρος – Μοναστηράκι και Άνω Πατήσια – Αττική του ΗΣΑΠ

Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 16:00 το απόγευμα, μετέτρεψαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό την 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για τη Δευτέρα, προκειμένου – όπως αναφέρουν – να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να μεταβούν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι τα νέα μέτρα που έρχονται κατ’ επιταγή της τρόικας “δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και για το λόγο αυτό ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας”.

Την ίδια ημέρα, το τμήμα Ταύρος – Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ θα παραμείνει εκτός λειτουργίας από τις 21: 00 έως τη λήξη των δρομολογίων, λόγω έργων αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Να σημειωθεί ότι από το Σάββατο 28 Μαΐου, έως και τη Δευτέρα (06/06), η κυκλοφορία των συρμών από το Μοναστηράκι έως τα Άνω Πατήσια δεν πραγματοποιείται.

Ο ΗΣΑΠ ανακοίνωσε ότι η εξυπηρέτηση των επιβατών, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα γίνεται στο τμήμα Μοναστηράκι – Αττική με τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό και στο τμήμα Αττική – Άνω Πατήσια με τη λεωφορειακή γραμμή Χ8.

Επίσης, από την Τρίτη (07/06) θα λειτουργήσουν οι σταθμοί Ομόνοια και Βικτώρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.