Γιαούρτωσαν τη Λιάνα Κανέλλη. Έξαλλη [video]

Γιαουρτάκι έφαγε η Λιάνα Κανέλλη όταν προσπάθησε να περάσει με Smart τους Αγανακτισμένους. Δείτε βίντεο με γιουχαρίσματα-γιαούρτια στη Λιάνα Κανέλλη.

Ούτε η Λιάνα Κανέλλη γλίτωσε τα γιουχαϊσματα. Εκεί στο μπλόκο του Χίλτον η βουλευτής, με το smart της προσπάθησε να περάσει, αλλά δεν έλειψαν οι αγανακτισμένοι που δεν κάνουν καμία διάκριση σε βουλευτές.

“Αφήστε την! Είναι η μόνη που τα λέει”! Ακούστηκε η φωνή ενός πιο ψύχραιμου.

Μόλις έφτασε στη Βουλή, η Λιάνα Κανέλλη επισκέφθηκε τους δημοσιογράφους και τους ενημέρωσε σχετικά ενώ τους εξήγησε πως ενώ της ζητούσαν να παραιτηθεί, εκείνη τους έλεγε ότι έπρεπε να την αφήσουν να πάει στη Βουλή για να παραιτηθεί διότι δεν προβλέπεται στο Χίλτον.

«Είχα ανοιχτά τα παράθυρα και πήγαινα με διάθεση συζήτησης Κατέβηκα και εξήγησα στους ανθρώπους ότι για να πω «όχι» στο Μεσοπρόθεσμο πρέπει να πάω. Τότε ένας, που φορούσε μαντήλι και καπέλο μου πέταξε γιαούρτι» είπε η Λιάνα Κανέλλη.

Η κ. Κανέλλη υποστήριξε ακόμα ότι οι υπόλοιποι διαδηλωτές του φώναξαν να σταματήσει, λέγοντας «Καλά, την Λιάνα “χτυπάς”;». «Τελικά με βοήθησαν να περάσω και να φτάσω στην Βουλή σπρώχνοντας το αμάξι μου», υποστήριξε.

Δείτε βίντεο με την αποδοκιμασία της Λιάνας Κανέλλη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

8 Σχόλια

  1. Άν κάποιος εκμεταλεύτηκε όλο μά όλο τό πολιτικό κατεστημένο ,από τήν τότε Νέα δημοκρατία μέχρι τό Σταλινικό ΚΚΕ ,απομυζώντας χρήμα καί αναγνωρισιμότητα , αυτή θά πρέπει νά είναι η τηλεπερσόνα τής Εκάλης ,πού ακούει στό όνομα Κανέλη. Εκείνο πού θά ήθελα νά μού πεί ,όλες αυτές οι μαρξιστικές φανφάρες ,ανακατεμένες μέ αλήθειες από τόν ανθρώπινο πόνο τίς σκέφτεται κολυμπώντας ανάσκελα ή μπρούμητα μέσα στήν ιδιοτική της πυσίνα.

  2. ΕΧΕΙ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ. ΒΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ. ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΩΣ ΦΟΥΓΑΡΟ ΠΛΟΙΟΥ. ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ. ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ. ΛΙΑΝΑ ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΨΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΣΑΝ ΑΛΗΤΗΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΝΑ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΟΜΠΑ. ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ, Η ΓΑΛΟΙ, Η ΙΤΑΛΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΙΤΗΣΗΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΩΣ ΓΚΑΡΣΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ. ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 300€ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ 1200€. ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 400€ ΕΦΟΡΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΗΚΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΣ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ 300€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ. ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑ ΡΥΖΙ ΚΑΝΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

  3. kla r dn drepeste ligo ti einai ayta thn liana r?? p einai an8rwpos tou laou !!! e ti na sas pw prepei na eiste poloi anwrimoi politika gia na lete kala tis kanoun .. <>

  4. ^^Pesta! Kai egw mazi sou! Ante giati mas ta exoun prh3ei oloi autoi oi aristeroi tou *beep*!

    Epomenos sth lista…o mikros Alexis!!!

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines