“Κυρία στο σαλόνι, που**να στο κρεβάτι” [video]

Τον εαυτό της ελεύθερο άφησε η Ναταλία Γερμανού και εκφράστηκε για το πώς βλέπουν οι άντρες την ιδανική γυναίκα. Τι είπε η αθυρόστομη Ναταλία Γερμανού;

«Είναι κλασσική η συνταγή: πρέπει να είσαι κυρία στο σαλόνι και πουτ*ν* στο κρεβάτι», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας μια περίεργη είδηση για σεμινάρια τα οποία μαθαίνουν στις γυναίκες να κάνουν όλα τα χατίρια στους άνδρες και να υποτάσσονται.

Τι το ήθελε ο Σταματόπουλος να πει την είδηση αυτή; Αφορμή βρήκε η παρουσιάστρια να ξεσπαθώσει κατά τον ανδρών που θέλουν την γυναίκα τους σέξι και αισθησιακή.

«Ξέρετε τι με εκνευρίζει με εσάς τους άνδρες; Ζητάτε την γυναίκα με ζαρτιέρες και baby doll, ενώ εσείς είστε πάντα χύμα, μπορείτε να κυκλοφορείτε αχτένιστοι, με το πουκάμισο έξω, φορώντας αστεία εσώρουχα και, γενικώς, άκυροι», είπε η Ναταλία και άρχισε το «χώσιμο»!

Του έδωσε και κατάλαβε του φεμινιστικού η παρουσιάστρια… Τέλος δεν είχε το κήρυγμα!

«Εμείς πρέπει να είμαστε μέσα στο σπίτι με το ψηλοτάκουνο το 17ποντο, την ζαρτιέρα, το μαλλί κομμωτηρίου και τα λοιπά και εσείς… τίποτα! Πρέπει να είστε και εσείς περιποιημένοι και εμείς περιποιημένες», πρόσθεσε.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού περιέγραψε και πώς θέλει τον άνδρα: «δεν περιμένω να βάλει body lotion καρύδα, αλλά να είναι μυρωδάτος, περιποιημένος, να φορά ένα ωραίο εσώρουχο».

Τι εσώρουχο θέλει το Ναταλάκι; «Όχι στρινγκ, όχι στρινγ! Προς Θεού! Άνδρας με στρινγκ μακριά από το οπτικό μου πεδίο», διευκρίνησε!

Να υποθέσουμε πως όοοοοοοοολο αυτό το παραλήρημα προέκυψε από προσωπική εμπειρία;

Διαβάστε με ποιον νεαρό ζεν-πρεμιέ ηθοποιό ακούγεται οτι βγαίνει η Ναταλία Γερμανού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.