Σάσα Σταμάτη: Γιατί την έδιωξε το Mega. Η αλήθεια

Ποιο το “αστείο” της Σάσας Σταμάτη που στάθηκε η αφορμή για να την διώξει το Mega με τις κλωτσιές; Τι δήλωσε η Σάσα Σταμάτη για το γεγονός;

Η Σάσα Σταμάτη εκδιώχθηκε από το Mega μετά από απανωτές προσβολές σε συνεργάτες της εκπομπής, οι οποίες κορυφώθηκαν με ένα ανόητο αστείο σε συντελεστή του Πρωινό mou την ημέρα που η δημοσιογράφος απολύθηκε. Ποιό ήταν το “αστείο”;

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη του TV WEEKEND μίλησε με τη Σάσα Σταμάτη και μετέφερε τα πρώτα σχόλια της για το θέμα:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Φαίη και στον Γιώργο που με πρότειναν στο κανάλι αλλά δε θέλω να πω τίποτα άλλο…” της είπε η Σάσα, συμπληρώνοντας ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όχι γιατί την απέλυσαν αλλά γιατί στενοχώρησε τον άνθρωπο, στον οποίο έκανε το αστείο.

Τι είπε όμως η Σάσα Σταμάτη που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει; Σύμφωνα με πληροφορίες, η φαρμακερή ατάκα που της στοίχισε τη θέση της στην εκπομπή ήταν η εξής: «Πώς είσαι έτσι με την Βερμούδα. Σαν σημαιοφόρος σε gay parade».

Αποδέκτης του σχολίου ήταν στέλεχος της εκπομπής, παντρεμένο με δύο παιδιά. Και τίθεται το θέμα. Προσεβλήθη ο εν λόγω παντρεμένος, ή κανένας gay του τιμ;

Γιατί ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε, αυτό το “αστείο” (που αστείο δεν το λες σε καμιά περίπτωση) δεν είναι λόγος για απόλυση!

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι αυτό δεν ήταν η αιτία, αλλά το κερασάκι στην τούρτα. Αντίθετα, αυτό που έβαλε σε σκέψεις για την επικινδυνότητα της ήταν η ερώτηση που έκανε στο Σκορδολιαγκέικο «για το αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή Πρωινό mou».

Αυτό την έθεσε εκτός, και ο σημαιοφόρος ήταν απλά η αφορμή για να εφαρμόσουν μια ειλημμένη απόφαση.

Διαβάστε γιατί έδιωξαν τη Σάσα Σταμάτη από το Mega και πώς ο Ευαγγελάτος επιστρέφει στο Alter.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

4 Σχόλια

  1. Η γνώμη μου για αν η κυρία Σταμάτη μου είναι συμπαθής ή όχι δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία. Ούτε για το αν είναι δημοσιογράφος και αν είναι τι είδους δημοσιογραφία κάνει, ούτε για αν είναι άξεστη ή όχι. Ο καθένας έχει μια άποψη και αυτή είναι σεβαστή. Θα ήθελα να καταθέσω μια σκέψη βασισμένη στην απλή μαθηματική λογική.

    Ας υποθέσουμε ότι η κυρία Σταμάτη δημιουργούσε “προβλήματα” με την συμπεριφορά της στο κανάλι το οποίο εργάζονταν. Η ερώτηση είναι απλή. Την είχαν φωνάξει να της κάνουν κάποιες συστάσεις; να της εξηγήσουν ότι η συμπεριφορά της είναι “ενοχλητική”; και με λίγα λόγια να της πουν “μαζέψου”; ΑΝ ΝΑΙ καλά έκαναν και την απέλυσαν ΑΝ ΌΧΙ τότε κατά την γνώμη μου θα δεν θα έπρεπε να την απολύσουν έτσι, αλλά να μην της ανανεώσουν το συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο. Ακούγοντας αυτά που είπε σε εκπομπή είπε ότι με τον κύριο που προσέβαλε στον αέρα λέγοντάς τον σημαιοφόρο της παρέλασης των ομοφυλόφυλλων, είχε πάρα πολύ καλές σχέσεις φιλικές και κάθε μέρα έκαναν πλάκα κλπ κλπ κλπ. Κατά την άποψή μου φταίει και ο κύριος αυτός που είχε δώσει παραπάνω θάρρος από ότι έπρεπε στην κυρία Σταμάτη. Κατά την γνώμη μου σε ένα εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει μεταξύ “προϊσταμένων” και “υφισταμένων” να υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις που να βασίζονται πάνω στον σεβασμό. Τα πολλά κολητηλίκια στους εργασιακούς χώρους κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να υπάρχουν. Αυτά

  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ -ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ- ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

  3. ΟΙ ‘ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΕ “ΑΝΩΝΥΜΕ” ΥΠΑΡΧΕΙ “ΦΩΛΙΑ”!!! ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ!

  4. ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝΕ. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ . ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η “ΚΥΡΙΑ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ .

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines