Amy Winehouse: νεκροψία, “βίαιος” θάνατος, δολοφονία

Τι έδειξε η νεκροψία της Amy Winehouse για “ύποπτο” και “βίαιο” θάνατο; Πώς περιπλέκονται τα αίτια του θανάτου της; Υπάρχει πιθανότητα δολοφονίας;

Περιπλέκεται ακόμη περισσότερο η υπόθεση του πρόωρου θανάτου της Amy Winehouse που συγκλόνισε τους θαυμαστές της, αλλά και τον κόσμο της μουσικής. Οι πρώτες ενδείξεις της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε παρέπεμψαν σε “ύποπτο” ή “βίαιο” θάνατο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή της η ηλεκτρονική έκδοση του Hollywood reporter, επικεφαλής των Αρχών για την έρευνα του θανάτου της Έιμι Γουάινχαουζ αξιολόγησε την υπόθεση με τέτοια κωδική ονομασία (Section 20), ώστε να συνάγεται ότι κατά την εξέταση της σορού της 27χρονης τραγουδίστριας, προέκυψαν ευρήματα που παραπέμπουν σε “αφύσικο ή βίαιο θάνατο ή σε συνθήκες που χρίζουν περαιτέρω έρευνας”. Τα ευρήματα αυτά δεν κατονομάστηκαν.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής εξέτασης, που θα διαλευκάνουν σημαντικά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η “σημαντικότερη ερμηνεύτρια της δεκαετίας” κατά τις τελευταίες ώρες της ζωής της, ξεκίνησε η δικαστική έρευνα για να εξακριβωθεί αν ο θάνατος της Amy Winehouse ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Οι ανακρίσεις γύρω από την υπόθεση έχουν ήδη ξεκινήσει, διακόπηκαν ωστόσο μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της διαδικασίας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχικές, επίσημες διατυπώσεις των Αρχών, που ανέφεραν ότι κατά την έρευνα του σπιτιού της τραγουδίστριας δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε “ύποπτη” ή εγκληματική ενέργεια.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η σε βάθος έρευνα της υπόθεσης, που ανήγγειλαν οι Βρετανικές Αρχές, το ενδιαφέρον όλων μετατοπίζεται στη δημοσίοποίηση των ευρημάτων της τοξικολογικής εξέτασης, που θα πραγματοποιηθεί σε 2 με 4 εβδομάδες περίπου.

Οι φανς της Amy Winehouse έχουν ήδη πάντως αρχίσει να κάνουν λόγο για σενάρια δολοφονίας.

Διαβάστε τα σενάρια αυτοκτονίας-δολοφονίας της Amy Winehouse και από τι πέθανε η Amy Winehouse.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.