Ο άντρας που άλλαξε τη ζωή της Έλενας Παπαρίζου

Ποιος γοητευτικός άντρας άλλαξε τη ζωή της Έλενας Παπαρίζου μετά τον χωρισμό από τον Τόνι Μαυρίδη; Τι της προσέφερε;

Η Ελενα Παπαρίζου γύρισε σελίδα στη ζωή της. Ο Τόνυ Μαυρίδης ανήκει πια στο παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μόνη της. Εκτός από τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Σουηδία, υπάρχει κι ένα ακόμη που την κάνει να χαμογελάει ξανά. Είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να παίζει τον ρόλο του στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της.

Η Ελενα σε όλες τις συνεντεύξεις που έδωσε πρόσφατα στα κυπριακά μέσα, όπου βρέθηκε με την ευκαιρία των δύο συναυλιών της στη Μεγαλόνησο, επιβεβαίωσε κατ’ αρχάς την είδηση του χωρισμού της από τον Τόνυ Μαυρίδη και στη συνέχεια δήλωσε με έμφαση ότι είναι πολύ καλά. Γεγονός που φάνηκε από την ανανεωμένη εμφάνισή της, αδυνατισμένη, με new look, έχει βάψει τα μαλλιά της σε πιο λαμπερή απόχρωση, αλλά και από την ανεβασμένη διάθεσή της σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Κύπρο.

Μία ημέρα πριν από την πρώτη συναυλία της η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε τις βόλτες της στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Λάρνακας, τις Φοινικούδες, μιλούσε με τον κόσμο, μοίραζε αυτόγραφα και σε όλους τους θαυμαστές που τη ρωτούσαν τι κάνει απαντούσε πως είναι πολύ καλά. Επίσης, μαζί με την αδελφή της, τη Ρίτα, που τη συνόδευε στο ταξίδι της έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης σε γνωστό spa.

«Περιμέναμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την Ελενα έπειτα από τον χωρισμό της με τον Τόνυ. Κάπου μέσα μας πιστεύαμε ότι μετά τη διάλυση του δεσμού της με έναν άνθρωπο που είχαν ζήσει δώδεκα χρόνια μαζί θα ήταν κάπως πεσμένη… Το αντίθετο συμβαίνει. Είναι στα πιο χάι της! Και η αλήθεια είναι πως η Ελενα είναι αντράκι στη συμπεριφορά της, δεν κρύβεται, ό,τι νιώθει το δείχνει» αποκαλύπτει δημοσιοογράφος που της έκανε συνέντευξη σε κυπριακό ραδιόφωνο.

Η Ελενα Παπαρίζου απέδωσε τη λαμπερή εμφάνισή της και την ευχάριστη διάθεσή της στο γεγονός ότι εδώ και τρεις μήνες που βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ κάνει πράγματα τα οποία της είχαν λείψει πολύ: «Δίνω πολύ χρόνο στην οικογένειά μου. Είχα πολύ καιρό να το κάνω αυτό. Πέρασα μια φάση που ένιωσα ότι ήθελα να επιστρέψω στα παιδικά μου λημέρια. Κάθε μέρα βρίσκω και μια διαφορετική φίλη μου και πηγαίνουμε για καφέ. Επίσης, έκανα πολύ ποδήλατο στη Σουηδία και πράγματα που είχα να τα κάνω πολλά χρόνια» εξομολογήθηκε η ίδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος για την ανανέωση της Ελενας μετά τον χωρισμό της. «Είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας που έχει σχέση με τη δουλειά της και ήδη έχει αρχίσει να παίζει τον ρόλο του στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της».

Το γυαλί με τον Τόνυ είχε ραγίσει εδώ και πολύ καιρό, απλώς πριν από τρεις μήνες δόθηκε το μεγάλο φινάλε στη σχέση τους. Η τραγουδίστρια, που σίγουρα αυτήν τη στιγμή βάζει πάνω από όλα τη δουλειά της, αφού η δημοτικότητά της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ήδη έχει βρει τον Σουηδό αντικαταστάτη του.

Είναι ο άνθρωπος που την ανεβάζει ψυχολογικά, που τη στηρίζει στα επαγγελματικά της βήματα και τη συμβουλεύει στα θέματα της καριέρας της. Σε αυτόν οφείλεται το ανανεωμένο look της, η λάμψη στο πρόσωπό της, το ότι γύρισε πάλι το χαμόγελο στα χείλη της αλλά και… ο αέρας με τον οποίο επέστρεψε από τη Σουηδία.

«ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΣ» Ακόμη μπορεί να μην έχει αποφασίσει πότε θα σκάσει μύτη στην Ελλάδα, το βέβαιο είναι όμως ότι «έχει σε εκκρεμότητα μία ακόμα συναυλία στην Κύπρο που θαπραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και το καλοκαίρι του 2012 θα δώσει σειρά συναυλιών στη χώρα μας» αποκαλύπτει στην «Espresso της Κυριακής» καλά πληροφορημένη πηγή.

Το αν ο συγκεκριμένος άντρας βρει τη δική του θέση και στην καρδιά της Ελενας, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον. Ναι μεν η τραγουδίστρια αυτήν την περίοδο δηλώνει πως δεν θέλει να ακούει το παραμικρό για νέο έρωτα στη ζωή της και να έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να μην της μεταφέρουν όσα γράφονται κι όσα ακούγονται για εκείνη λόγω και του χωρισμού της με τον Τόνυ, όμως αυτοί που την ξέρουν καλά διαπιστώνουν πως κάτι έχει αλλάξει στη ζωή της.

Τι δήλωσε για τον Τόνυ και… το «Χι» Οσο για το πώς είναι από δω και πέρα η σχέση της με τον πρώην αγαπημένο της Τόνυ Μαυρίδη, η Ελενα Παπαρίζου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να του κλείσει την πόρτα, γιατί είναι ο άνθρωπος που ήταν μαζί του από μικρή μέχρι τα 29 της χρόνια.

Επίσης, αναγνωρίζει τη μεγάλη συμβολή του στην άνοδο της καριέρας της, τονίζοντας ότι εκείνος ήταν που της έβγαλε την πιο… άγρια πλευρά της στο τραγούδι και με τις ενορχηστρώσεις και τις μουσικές επιλογές του εκτινάχτηκε στα ύψη τα όνομά της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αναγνώρισε ότι σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, τονίζοντας όμως πως, όταν τελειώνει κάτι για εκείνη, αυτό γίνεται επειδή υπάρχει σοβαρός λόγος. «Οταν πω over, είναι over! Τέλος! Για μένα το Χ είναι Χ! Το Χ είναι συναίσθημα. Εχω χαλάσει την καλύτερή μου φιλία από την εφηβεία και μέχρι σήμερα δεν μιλάμε» τόνισε σε μία από τις συνεντεύξεις της στην Κύπρο κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο Τόνυ.

Διαβάστε πόσα ζητάει ο Τόνι Μαυρίδης από την Έλενα Παπαρίζου για το χωρισμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.