Στο Eurogroup τα έβαλαν με τον Πρετεντέρη

Τα πάντα παρακολοθούν για την Ελλάδα στο Eurogroup. Τί είπαν για τον Πρετεντέρη και το Φωτόπουλο;

Τώρα τους φταίει ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Νίκος Φωτόπουλος για την κατάντια του Eurogroup που απειλεί να εγκαταλείψει στην τύχη της χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Eurogroup λοιπόν στην Πολωνία οι συνάδελφοι του Ευάγγελου Βενιζέλου του είπαν ότι με αυτούς τους συνδικαλιστές και με αυτά τα ΜΜΕ, η χώρα είναι καταδικασμένη να χρεοκοπήσει.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται ανέφεραν συγκεκριμένα παραδείγματα, αυτό του Νίκου Φωτόπουλου της ΔΕΗ αλλά και του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη του MEGA, για τον οποίον σημείωσαν μάλιστα οτι κάθε βράδυ κηρύσσει τον πόλεμο εναντίον των μεταρρυθμίσεων.

Τώρα πια τίποτα δε μοιάζει απίστευτο και αποδεικνύει ότι οι εταίροι μας παρακολουθούν τα πάντα στην Ελλάδα που συνδέονται με τη σύγκρουση που γίνεται για το αν θα πρέπει η δεν πρέπει να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης πάντως φαίνεται ενοχλημένος από την εμπλοκή του ονόματός του στους υπαίτιους της ελληνικής χρεοκοπίας, καθώς θεωρεί ότι η καθημερινή του κριτική στην κυβέρνηση είναι επικοδομητικού χαρακτήρα για τα κακώς κείμενα των πολιτικών αποφάσεων και χειρισμών.

Δείτε το γιαούρτωμα του Πρετεντέρη στην Αντίπαρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.