Το ακριβότερο ξενοδοχείο του κόσμου στην Ελλάδα [φωτο]

Απίστευτο και όμως αληθινό, στην Ελλάδα βρίσκεται το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου του κόσμου, αφήνοντας πίσω γνωστά ξενοδοχεία του κόσμου. Δείτε φωτογραφίες από τα 10 ακριβότερα δωμάτια ξενοδοεχείων.

Μόνο ως «άπιαστο όνειρο» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για κάθε κοινό θνητό το κλειδί ενός εκ των παρακάτω δωματίων ξενοδοχείων με τα αλεξίσφαιρα παράθυρα, τα μαρμάρινα πατώματα και την καταπληκτική θέα. Τα ακριβότερα ξενοδοχεία στον κόσμο, περιμένουν να τα ανακαλύψετε μέσα από το παρακάτω αφιέρωμα.

Στη 10η θέση βρίσκεται η Αυτοκρατορική Σουίτα, του Park Hyatt Paris-Vendome με 200 τ.μ. εμβαδόν και παροχές: Βεράντα 59 τ.μ., τραπεζαρία, μπαρ, σάουνα, υδρομασάζ και κρεβάτι για μασάζ και κόστος: $14,797 η διανυκτέρευση.

Στην 9η θέση η Βασιλική Σουίτα του Four Seasons Hotel George V ενός ακόμα ξενοδοχείου στο Παρίσι με εμβαδόν 244 τ.μ. και παροχές: Έπιπλα αντίκες, μαρμάρινη είσοδος, ιδιωτικό γραφείο, ξενώνας, σάουνα και κόστος: $15,277 η διανυκτέρευση.

Στην 8η θέση η Βασιλική Σουίτα του Le Richemond Hotel στη Γενεύη με εμβαδόν 230 τ.μ. και παροχές: Μωσαϊκό στην πισίνα, παρκέ, αλεξίσφαιρα τζάμια, ταράτσα 27 τ.μ. με θέα της Γενεύης και των Άλπεων και κόστος $16,680 η διανυκτέρευση.

Στην 7η θέση η Βασιλική Σουίτα του Burj Al Arab Hotel στο Dubai με εμβαδόν 779 τ.μ. και παροχές: Μαρμάρινα πατώματα, έπιπλα γραφείου, ιδιωτικό σινεμά, υπέρδιπλο κρεβάτι, μια Rolls-Royce με οδηγό ή ελικόπτερο με επιπλέον κόστος και κόστος $17,152 η διανυκτέρευση.

Στην 6η θέση σουίτα στο Ritz-Carlton Hotel στη Μόσχα με εμβαδόν 236 τ.μ. και παροχές: Πιάνο, βιβλιοθήκη, τα γεύματα περιλαμβάνονται, με θέα την Κόκκινη Πλατεία και κόστος $17,355 η διανυκτέρευση.

Στην 5η θέση σουίτα στο Atlantis Resort Hotel στις Μπαχάμες με εμβαδόν 440 τ.μ. και παροχές: 0 δωμάτια, μπάτλερ, σεφ και μαρμάρινα μπάνια. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο συνήθιζαν να μένουν οι Michael Jackson, Michael Jordan και Opran Winfrey. Το κόστος φτάνει τα $23,835 για μια βραδυά.

Στην 4η θέση το βασιλικό ρετιρέ του President Wilson Hotel στη Γενεύη με εμβαδόν 1200 τ.μ. και παροχές 4 δωμάτια, έξι μπάνια, δωμάτιο για κοκτέιλ πάρτυ (μέχρι 40 καλεσμένους) και αλεξίσφαιρα τζάμια και η τιμή του ανέρχεται στα $31,462 η διανυκτέρευση.

Στην 3η θέση το ρετιρέ του Four Seasons Hotel στη Νέα Υόρκη με εμβαδόν 399 τ.μ. και παροχές Θέα 360 μοιρών, 1,5 μέτρο γυάλινος πολυέλαιος, ένα τεράστιο πιάνο, 9 δωμάτια, μπάτλερ και καλωδιακή τηλεόραση και η τιμή $32,370 η διανυκτέρευση.

Στη 2η θέση η σουίτα του Hugh Hefner στο Palms Casino Resort Hotel με εμβαδόν 929 τ.μ. και παροχές: Παροχές: Μπάτλερ, περιστρεφόμενο κρεβάτι, καθρέφτη στο ταβάνι και Jacuzzi με θέα το Λας Βέγκας και το κόστος για να ζήσει κάποιος σαν τον βασιλειά του Playboy $38,070 το βράδυ.

Στην 1η θέση η βασιλική βίλλα στο Grand Resort Lagonissi Hotel στην Αθήνα με εμβαδόν 1188 τ.μ. και παροχές: Θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, ιδιωτική παραλία, μπάτλερ, σεφ και πιάνο με πιανίστα και θέα στο απέραντο γαλάζιο… όσο για την τιμή του $47,527 η διανυκτέρευση.

Δείτε φωτογραφίες από τα ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων του κόσμου:

Για όσους τους έπιασε εθνική περηφάνια που έχουμε γίνει μιας πρώτης τάξης αποικία θυμίζοντας κάτι από Κούβα του ’50, ας πάνε να πληρώσουν το τέλος ακίνητης περιουσίας για το σπίτι τους, που το κράτος θέλει να γίνει συνιδιοκτήτης.

Διαβάστε ποιοί ελληνικοί προορισμοί είναι στους 43 πριν πεθάνει κάποιος, ποιό ελληνικό νησί το ομορφότερο του κόσμου και ποιά ελληνική παραλία στις 10 καλύτερες του κόσμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.