Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Λεωφορεία, Τρένο: 13,14 Οκτωβρίου

Νέα απεργία παραλύει ολόκληρη τη χώρα την Πέμπτη και Παρασκευή 13,14 Οκτωβρίου. Πότε απεργούν μετρό, λεωφορεία, ηλεκτρικός, τραμ, τρόλει στις 13/10 και 14/10;

Tην πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνδικάτων των Εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφορας.

Αναλυτικά, την Πέμπτη και την Παρασκευή 13,14 Οκτωβρίου θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δηλαδή το Μετρό, τα λεωφορεία, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, τα τρόλεϊ και το τραμ.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέο κύκλο απεργιών, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Παράλληλα, 48ωρη απεργία από τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας μέχρι τις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι ναυτικοί σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 17 και 18 Οκτωβρίου.

Παράλληλα δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου τα πλοία όλων των κατηγοριών, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να προχωρήσει σε 48ωρη πανελλαδική επαναλαμβανόμενη απεργία. Η απεργία θα αρχίσει στις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας και θα λήξει στις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.