Σάλος με μούτζα μαθητή στην παρέλαση [φωτο]

Προσπάθειες να αποφευχθεί αποβολή μαθητή που έριξε μούτζα στην παρέλαση στη Λάρισα. Δείτε την περιβόητη φωτογραφία.

Μία χειρονομία και για την ακρίβεια, μία μούτζα έκανε πρόσωπο της ημέρας, από τη μία στιγμή στην άλλη το νεαρό παραστάτη στην παρέλαση του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής μαθητής της χώρας καθώς η φωτογραφία του, όπου μουτζώνει τους επισήμους στην παρέλαση της Λάρισας, έχει γίνει θέμα συζητήσεων και «θαυμασμού» στο Facebook και το Twitter.

Εκατοντάδες είναι τα «like» και τα «share» στη φωτογραφία του μαθητή από το 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας που τον δείχνει να μουντζώνει στη διάρκεια της παρέλασης στη Λάρισα τους επισήμους.

Κάντε κλικ δεξιά για να δείτε τη φωτογραφία με τη μούντζα μαθητή στην παρέλαση σε μεγέθυνση.

Ανάλογα είναι όμως και τα σχόλια στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένα από αυτά αναφέρουν: «Μπράβο του!» και «ν’ αγιάσει το χέρι του».

Επειδή η ενέργεια αυτή του μαθητή όπως ήταν λογικό έχει προκαλέσει και τις αντιδράσεις ορισμένων, μεγάλη είναι η κινητοποίηση ώστε να μην αποβληθεί ο μαθητής από το σχολείο του.

Μετά το τέλος της παρέλασης, ο δήμαρχος Λαρισαίων ανέφερε πως παρενέβη προσωπικά στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ Πράντζου και σε στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε να μην έχουν συνέπειες οι μαθητές που μούντζωσαν προς την εξέδρα την ώρα της παρέλασης.

Δείτε τα επεισόδια στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.