Σε ποιο κανάλι ο Χατζηνικολάου μετά το κλείσιμο του Alter

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις εξελίξεις στο Alter; Ποιος σταθμός θέλει τον Νίκο Χατζηνικολάου, αν φύγει από το Alter;

Μετά από μία εβδομάδα που λόγω ασθένειας έμεινε μακριά από τον ραδιόφωνο, o Νίκος Χατζηνικολάου επέστρεψε σήμερα στο μικρόφωνο του real fm.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα του ALTER λέγοντας: «Μέχρι το τέλος του χρόνου θα περιμένω το Alter. Μετά τις γιορτές αισθάνομαι πως πρέπει να βρω ένα τηλεοπτικό βήμα», συνέχισε.

«Μετά τις γιορτές θα είμαι στην τηλεόραση. Θα είναι το Alter; Μακάρι», συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληοφορίες που θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να μετακομίζει στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο διάλογος που αποκάλυψε γνωστή εφημερίδα είναι χαρακτηριστικός:

«Πότε θα έρθεις στο κανάλι» ρωτάει νεαρός μιντιάρχης τον Νίκο Χατζηνικολάου, για να απαντήσει ο δημοσιογράφος, «Όσο υπάρχει έστω και μια ελπίδα να σωθεί το Alter, εγώ θα είμαι εκεί».

Η εφημερίδα δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του άλλου προσώπου, ωστόσο ανέφερε ότι η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πάρτι που οργάνωσε γνωστός διαφημιστής στο σπίτι του.

Δια της ατόπου απαγωγής ο νεαρός μιντιάρχης δεν μπορεί αυτή την στιγμή να είναι άλλος από τον αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να εντάξει τον Νίκο Χατζηνικολάου στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Διαβάστε τις εξελίξεις με το πιθανό κλείσιμο του Alter.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.