Δημοσκόπηση-σοκ: πέμπτο το ΠΑΣΟΚ, εντός η Χρυσή Αυγή!

Σοκ στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί νέα δημοσκόπηση της VPRC για τις εκλογές 2012. Τι ποσοστά παίρνει το ΠΑΣΟΚ και ποια κόμματα το ξεπερνούν;

Τρίβουν τα μάτια τους και δεν πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τις εκλογές 2012 που δημοσίευσε η VPRC.

Η δημοσκόπηση της VPRC, που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Επίκαιρα», καταδεικνύει δημοσκοπική συντριβή του ΠΑΣΟΚ, που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί.

Στη δημοσκόπηση-σοκ της VPRC, το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται πέμπτο κόμμα με ποσοστό 12%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του γκάλοπ: Πρώτο κόμμα η ΝΔ με 30,5%, ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη με 13%, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν με 12,5% το καθένα. Μετά το ΠΑΣΟΚ, ακολουθεί το ΛΑΟΣ με 6%, που φαίνεται επίσης να χρεώνεται το κόστος της συγκυβέρνησης.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο οριακό για την είσοδο στη Βουλή με 3%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία, το Άρμα Πολιτών και η Χρυσή Αυγή μοιράζονται το ίδιο ποσοστό (2.5%). Περίπου 1% κερδίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 0,7% το Κόμμα Κυνηγών, που εμφανίζεται πλέον σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Το ποσοστό της ακραίας Χρυσής Αυγής, που σχεδόν μπαίνει στη Βουλή, δεν περνά φυσικά απαρατήρητο και προβληματίζει.

Διαβάστε τι δείχνουν τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης για τις εκλογές 2012 από την Public Issue.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

19 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…..ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!!!

  2. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ!!!

  3. πως ειναι δυνατον καποιοι να εχουν προβλημα να ακουνε για χρυση αυγη και να τους λενε φασιστες,ενω δεν εχουν καννενα προβλημα με κκε και αριστερα…μα υπαρχει μεγαλητερος φασισμος απο τον κομμουνισμο???

  4. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΩΝ..την οποια και στηριζατε με τις ψηφους σας…
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ(?) & ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ..(αυτον,αυτον που εκανε τοσα καλα στην Ελλαδα ,που θελετε να σωθει…)
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ?Τι ακριβως ελπιζετε δεν εχω καταλαβει…

  5. ta pososta ua einai pali anebasmena sta komata ths symforas.N.D.:35%,PASOK:25% oloi pshfo sta mikra komata na sothoyme apo ayta ta koproskyla

  6. ολες οι δημοσκοπισεις των μεγαλοκαναλιων ειναι σκεβασμενες και ψευτικες για να παρασειρουν την κοινη γνωμη, γιατι δεν προβαλουν και καμια απο αυτου του ειδους τις δημοσκοποισεις??????? φτανει πια!!!!! εχουμε κουραστει απο βουλευτες “δημοσιογραφους” και δημοσιογραφους “βουλευτες”… δεν αντεχω αλλο τις ιδιες φατσες 28χρονια τωρα.

  7. σχετικα με το γκαλοπ ειναι αναξιοπιστο,προσεχτε ειναι δυνατον η χρυση αυγη να ειναι μονο στο 2,5? ονειρο βλεπετε ? δεν κοιτατε τι γινεται γυρω σας ? εγω το βλεπω μιλαω με πολυ κοσμο ,στο διαδικτυο τα ποσοστα της ειναι απο 10-20 % το 80% ειναι νεοι ανθρωποι.οι δημοσ(κ)οποι θελουν να διατηρηθη αυτο το καθεστως τα λεφτα ειναι πολλα, μετα τις εκλογες ομως θα τριβουν τα ματια τους.Μην τους αφησετε να σας κοροιδευουν .φτανει πια το παραμυθι 38 ετων, νιος ημουνα και γερασα!

  8. kala to provlima einai oi ksnenoi??i oti exei ginei xamos apo tous kleftes??fantasmata vlepete mu fainetai oloi sas.ksenofovikoi..

  9. βάλτε τους μισάνθρωπους να σας κυβερνήσουν και όταν θα ξεκαθαρίσουν με τους “λαθρομετανάστες” να δείτε πως θα έρθει και οι σειρά πολλών άλλων κοινωνικών ομάδων.
    είδαμε και τους “πατριώτες” το λα.ο.ς που φτάσανε.
    Τελικά άλλο πατριώτης, άλλο έλληνας,άλλο Άνθρωπος.

  10. Το σχόλιο μου δεν ονομάζει δε βρίζει αλλα αφού χρειάζεται έγκριση δεν επθυμω την δημοσίευση του σας ευχαριστω συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας μετα τιμής

  11. Δεν προβληματίζει που έγινε η χώρα Ουγκάντα υπό την ηγεσία πλευρών κ μαυραγοριτων της κατοχής ούτε που η αριστερά που διχαζεται στο όχι κ στα πρώην συντροφιά του Σημίτη.δε ντρεπόμαστε να στηρίζουμε τζάκια διαπλοκής λαμόγια αθλιους δημαγωγους που τα Χούν κάνει πλακάκια με τα ΜΜΕ κ αγαπημένο τους κείμενο είναι ο αγων μου.τώρα βέβαια μας λένε να λειτουργήσουν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά μας που έχουν καταλύσει με διαρκή λοβοτομη κάτω απαυτες τις συνθήκες η χρυσή αυγή είναι ότι ήταν ο αλιεντε για τη Χιλή ο τσε για τη Κούβα οι ταμπελοποιησεις απο λαοπλανους κ ΜΜΕ δεν περνάνε ο λαός ξυπνά σύγχρονοι εφιάλτες τσιρακια των τραπεζών οσφυοκαμπτες των βαρβάρων ούτε τα περιστέρια δε θα σας ξαναχ…..ν

  12. Δεν κατάλαβα γιατί χαρακτηρίζεται “ακραία” η Χρυσή Αυγή. Δηλαδή το ΚΚΕ που θέλει να γίνουμε Βόρεια Κορέα δεν είναι ακραίο;
    Άμα κάποιοι προβληματίζονται από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ας μην είχαν κάνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι όπου ο κάθε λαθρομετανάστης μπορεί να μπαίνει όποτε θέλει.
    Αυτοί ωθούν τον κόσμο προς τη Χρυσή Αυγή. Ας πρόσεχαν…

  13. Εχουμε βαρεθει τοσα χρονια τις ψευτοπροοδευτηκες κυβερνησεις. Καιρος να μιλησει ενα ελληνικο καθαρο κομμ. Χρυση αυγη-δαγκωτο
    Υ.γ οι ελληνες ξυπνησαν…

  14. paidia xwris plaka kai gw den eimai tpt apo auta alla psifiste xrusi augi.. oi anthrwpoi fainontai anthrwpoi me arxidia! tosa xronia me tous idious mesa sti vouli den allaxe tipota!!! dwste mia eukairia!!

  15. giati re paidia sas problhmatizei pou mpainei h XRUSH AUGH sthn boulh?exoume kourastei na blepoume olous tous allodapous na kanoun oti goustaroun mesa sthn xwra mas k na mhn sebontai to pswmi pou trwne{ektos apo elaxistes exaireseis}……. twra pou tha arxisoun na peinane k autoi k den tha mporoune gunaikes k paidia na kukloforoun ston dromo……EINAI DUNATON? MESA STHN IDIA MU THN XWRA?????????……se ligo tha mpainoun k sta spitia mas…TI PREPEI DHL NA GINOUME FONIADES GIA NA PROSTATEPSOUME TA SPITIA MAS K TIS OIKOGENEIES MAS???????????????

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines