Είναι στιγμές: σεξ, επεισόδια, τέλος στη νέα σειρά ΑΝΤ1

Δυνατά ξεκίνησε η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Είναι στιγμές. Δείτε βίντεο με σεξ Μπουσουλόπουλου-Πλάκα στο πρώτο επεισόδιο του Είναι στιγμές.

Τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, Είναι στιγμές, και πώς εξελίσσεται η υπόθεση;

Πριν χρόνια, η λαϊκή τραγουδίστρια Ρίτα Απέργη (Μπέσυ Μάλφα), αποφάσισε ν’ αλλάξει τη ζωή της και ν’ αφήσει για πάντα τα παρακμιακά νυχτερινά κέντρα της επαρχίας. Έτσι, εγκατέλειψε στον φίλο της Θωμά (Γιώργος Νινιός) τη νεογέννητη κόρη της Ζωή, (Πηνελόπη Πλάκα) και με τη βοήθεια του εραστή της – μεγαλογιατρού Πέτρου Κροντηρά (Σταύρος Ζαλμάς) δολοφόνησε τον πατέρα του παιδιού της (Μάκη Τσαλίκη).

Με το όνομα Μαργαρίτα ήρθε στην Αθήνα και παντρεύτηκε τον Πέτρο. Μέχρι σήμερα παραμένει κυρία Κροντηρά, ενώ δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν την ύπαρξη της κόρης της, Ζωής. Όμως είναι στιγμές που το παρελθόν εκδικείται. Σήμερα, συναντάμε την εγκαταλελειμμένη κόρη της Μαργαρίτας, Ζωή Καρυπίδη (ή Ελένη Ορφανού στην εξέλιξη της ιστορίας) στη φυλακή. Κατέληξε εκεί, εξαιτίας της σχέσης που είχε μ’ έναν άνθρωπο της νύχτας, τον Χάρη (Κώστας Σόμμερ). Σε όσα περνάει, τη στηρίζει ο καλός της φίλος (και ερωτευμένος μαζί της) Νικόλας Φωτίου (Πέτρος Μπουσουλόπουλος).

Αίσθηση έκανε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Είναι στιγμές η τολμηρή σκηνή της Ζωής και του Νικόλα.

Δείτε βίντεο με τη σκηνή σεξ του Πέτρου Μπουσουλόπουλου με την Πηνελόπη Πλάκα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 Είναι στιγμές:

Μια μέρα κι ενώ παραμένει στη φυλακή, η Ζωή μαθαίνει πως η μητέρα της ζει και είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του πατέρα της. Με το μίσος να την κυριεύει, μόλις αποφυλακίζεται ξεκινάει ένα παθιασμένο παιχνίδι εκδίκησης.

Το τέλος της σειράς Είναι στιγμές είναι συγκλονιστικό. Ένα είναι σίγουρο, ένας φρικτός εφιάλτης αρχίζει για τη Μαργαρίτα και την οικογένειά της.

Η σειρά Είναι στιγμές επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, ενώ το τέλος της Μαργαρίτας προμηνύεται παραδειγματικό.

Διαβάστε αναλυτικά την υπόθεση και τις εξελίξεις στη σειρά Είναι στιγμές.