Master Chef 2: τι αλλάζει σε σχέση με τον πρώτο κύκλο

Ποιες οι αλλαγές στο master chef 2, που θα παρουσιάζει η Μαίρη Συνατσάκη; Πότε θα ξεκινήσει η προβολή του reality του mega;

Μερικές εβδομάδες μετά το τέλος του «Junior Master Chef», που ο τελικός θα προβληθεί 5 Φεβρουαρίου, ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του Master Chef.

Το reality μαγειρικής Master Chef 2 του Mega με τους ενήλικους σεφ θα αρχίσει να προβάλλεται στα τέλη του Φεβρουαρίου και ήδη έχουν γυριστεί όλα τα επεισόδια, εκτός από αυτό του τελικού.

Τα πρόσωπα της επιτροπής του Master Chef 2 παραμένουν τα ίδια, δηλαδή Δημήτρης Σκαρμούτσος, Λευτέρης Λαζάρου και Παναγιώτης Λουκάκος είναι αυτοί που θα αξιολογήσουν και τη δεύτερη φουρνιά των φιλόδοξων σεφ, ενώ το ρόλο της παρουσιάστριας, όπως είναι γνωστό, έχει αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη.

Από ‘κει και πέρα, στο δεύτερο κύκλο οι υποψήφιοι σεφ είναι περισσότεροι, καθώς ανέρχονται στους 25, σε αντίθεση με τους περσινούς, που ήταν 20.

Επιπλέον, οι παίκτες του Master Chef 2 είναι κυρίως νεαρής ηλικίας και τους περίμεναν πιο δύσκολες δοκιμασίες συγκριτικά με εκείνες της προηγούμενης σεζόν.

Ο συνολικός αριθμός επεισοδίων του «Master Chef 2» ανέρχεται στα 72. Το reality μαγειρικής, όπως και πέρυσι, θα μεταδίδεται και φέτος καθημερινά.

Διαβάστε ποιο βρήκαν δουλεία και ποιοι όχι μετά το τέλος του Master Chef.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.