Διαγωνισμός φιλιού ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου [video]

Που γίνεται ο διαγωνισμός φιλιού ενόψει της γιορτής του Aγίου Βαλεντίνου; Ποιο ρεκόρ θέλουν να περάσουν οι φετινοί συμμετέχοντες;

Διαγωνισμός φιλιού είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στην Ταϋλάνδη ενόψει και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου όπου γιορτάζουν οι ερωτευμένοι όλου του κόσμου.

Οι συμμετέχοντες έχοντας τα χείλη τους συνεχώς ενωμένα προσπαθούν να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ του μεγαλύτερου σε διάρκεια φιλιού στο διαγωνισμό του Αγίου Βαλεντίνου.

Το ρεκόρ των 46 ωρών, 245 λεπτών και εννέα δευτερολέπτων ανήκει στην 31χρονη Λακάνα Τιραναράτ και τον σύζυγό της που το πέτυχαν πέρyσι αλλά επέστρεψαν φέτος στον διαγωνισμό του Αγίου Βαλεντίνου για μία καλύτερη επίδοση.

«Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, ίσως για λίγο περισσότερο. Θα δούμε πόσο σκληροί είναι και οι υπόλοιποι αντίπαλοί μας στον φετινό διαγωνισμό φιλιού Αγίου Βαλεντίνου, είπε η Λακάνα.

Για να περάσουν το ρεκόρ στο διαγωνισμό φιλιού του Αγίου Βαλεντίνου,τα χείλη των ζευγαριών δεν πρέπει να ξεκολλήσουν ακόμα και όταν κάποιος θέλει να φάει ή να πάει τουαλέτα.Φέτος επτά ζευγάρια φιλιούνται στο Thai beach resort στην Pattaya, 100 χλμ έξω από την Μπανγκόκ.

Όποιο ζευγάρι «σπάσει» το ρεκόρ θα κερδίσει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας μεγαλύτερης των 3.000 δολαρίων και διαμονή δώρο σε ξενοδοχείο…

Δείτε το παθιασμένο φιλί στο στόμα Μέρκελ-Σαρκοζί .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!