Χάρης Ρώμας: η συνέχεια του “Κωσταντίνου και Ελένης”

Τι είπε ο Χάρης Ρώμας για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς “Κωνσταντίνου και Ελένης” αλλά και για την Ευγενία Μανωλίδου;

O Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της “Πρωινής Μελέτης” Τα θέματα τα οποία σχολίασε ήταν η συνέχεια της αγαπημένης σειράς “Κωσταντίνου και Ελένης” αλλα και για την Ευγενία Μανωλίδου.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι είναι έχει συζητήσει και με τα δύο μεγάλα κανάλια για τη συνέχεια του “Κωσταντίνου και Ελένης” με άλλους όμως πρωταγωνιστές. Επίσης είπε πως έχει ήδη αρχίσει και γράφει το καινούριο σενάριο.

Για την Ευγενία Μανωλίδου ο Χάρης Ρώμας είπε: «Είναι εμφανές ότι η κυρία Μανωλίδου τοποθετείται και ξανατοποθετείται σε διάφορα πόστα, γιατί για κάποιο λόγο μπορεί να προκαλέσει -είτε συμπληρωματικά, είτε σαν κύριο πρόσωπο- τηλεθεάσεις ή -έστω- συζητήσεις. Οπότε, αυτή η γυναίκα χρησιμοποιείται. Και όλο αυτό το σούσουρο που γίνεται γύρω της, γίνεται επί τούτου, μπας και μπορέσουν και ανέβουν αυτές οι ριμάδες οι τηλεθεάσεις. “Πιόνι” είναι κι αυτή σε αυτή την ιστορία. Και, βεβαίως, εισπράττει κι αυτή το όφελος από όλο αυτό το πράγμα που γίνεται γύρω της. Τη δημοσιότητα -που προφανώς τη θέλει απεγνωσμένα- και τα χρήματα. Παίρνει κι αυτή μερίδιο, αλλά πληρώνει το τίμημά της βέβαια».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα για τη συνέχεια του “Κωσταντίνου και Ελένης” και για την Ευγενία Μανωλίδου:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SIfpS9w3_WA

Δείτε το εσώρουχο της Ευγενίας Μανωλίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.