Ειρήνη Μερκούρη: συγκλονιστική εξομολόγηση για πρόβλημα υγείας

Τι λέει στην συγκλονιστική εξομολόγηση της η Ειρήνη Μερκούρη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε;

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ειρήνη Μερκούρη για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε δύο εβδομάδες η τραγουδίστρια στο νοσοκομείο.

Αφού υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία στη σειρά, πλέον μπορεί να χαμογελά ξανά. Μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη», η Μελίνα Μερκούρη εξομολογήθηκε πώς ξεκίνησε η περιπέτεια και το πρόβλημα της υγείας της:

«Είχα έναν πόνο πολλές μέρες. Γύρω στις 10 περίπου. Κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο και πήγα στο νοσοκομείο. Κάναμε για 2 μέρες όλες τις εξετάσεις. Δεν έδειξαν κάτι. Αλλά συνέχισα να πονάω. Έμενε άλλη μια εξέταση για να μας δώσει μια τελική απάντηση. Με το που έγινε, μου είπαν πως έπρεπε να μπω αμέσως χειρουργείο. Καταλαβαίνετε πόσο απειλητικό ψυχολογικά και σωματικά ήταν αυτό για τη ζωή μου».

Αμέσως μετά όπως λέει η Ειρήνη Μερκούρη, «παραδόθηκα στον Χριστό. Η πίστη μου μ΄έσωσε! Όσο θα ζω, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ και θα ευχαριστώ τον θεό. Ένιωσα πραγματικά ότι φτάνω στο τέλος!»

Ακόμα πιο συγκλονιστική όμως, είναι η εξομολόγηση της Ειρήνης Μερκούρη για το θαύμα που έζησε μετά το πολύ δύσκολο χειρουργείο της που κράτησε 3 ώρες:

«Λίγο πριν μπω στο χειρουργείο, είχα την εικόνα του Χριστού και του Αγίου Δαβίδ. Με το που ήμουν στο δωμάτιο ακόμα με τη νάρκωση, ήρθε κάποιος και με ξύπνησε. Ήταν ο Άγιος Δαβίδ. Ένιωσα τη συγκίνηση και άρχισα να κλαίω. Θ΄ακουστεί παράλογο αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Και σήμερα και πάντα γίνονται θαύματα. Αρκεί κάποιος να πιστεύει!»

Τι άγχωσε περισσότερο την Ειρήνη Μερκούρη; «αυτό που σε νοιάζει είναι η οικογένεια σου και οι δικοί σου άνθρωποι. Το πώς θα τους πεις πως έχεις φτάσει στο τέλος. Είναι το μεγαλύτερο βάρος για έναν άρρωστο άνθρωπο».

Πλέον, όπως λέει η Ειρήνη Μερκούρη περιμένει τις τελικές της εξετάσεις, αλλά «είμαι ήρεμη γιατί πιστεύω πως θα βγουν καθαρές!» Όσο για το αν έχει παράπονα από ανθρώπους που δεν της στάθηκαν; Απαντά πως «όσοι με αγαπούσαν ήταν εκεί. Ο καθένας μπορεί να έχει τα τρεξίματα και τα προβλήματα του. Δεν έχω να πω κάτι κακό για κανέναν!»

Δείτε τις φωτογραφίες με τις αποτυχημένες πλαστικές εγχειρήσεις της Ειρήνης Μερκούρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε Like στο Fimes.gr