Eκλογές 2012: δημοσκόπηση Public Ιssue, πόσο παίρνει ο Καμμένος

Ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Public Issue, για τις ενδεχόμενες εκλογές 2012; Τι ποσοστό παίρνει το κόμμα του Π.Καμμένου;

Μπορεί η ΝΔ να προηγείται στην δημοσκόπηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής για τις εκλογές 2012 με 10 μονάδες από την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, ωστόσο στην πρώτη δημοσκόπηση οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Π. Καμμένου συγκεντρώνουν 4%. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην 3η θέση με 12% ενώ το ΠΑΣΟΚ από το 8% ανέβηκε στο 11% και βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με το ΚΚΕ. Σε μία ακόμα δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά μπαίνει στην βουλή με ποσοστό 3,5%.

Ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα της δημοσκόπησης της Public Issue για τις εκλογές 2012 είναι ότι το 87% των ερωτηθέντων δηλώνει δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης, με μόλις 12% να εκφράζει την ικανοποίησή του.

-Ένας στους δύο διαφωνεί με την υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και το 38% συμφωνεί με την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων.

-Το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή αντιμετωπίζεται αρνητικά από το 67% των ερωτηθέντων. Εκτιμούν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα επιδείνωνε την κατάσταση στην Ελλάδα.

-Το 13% υποστηρίζει ότι η επιστροφή στο ελληνικό νόμισμα θα βελτίωνε τα πράγματα και το 15% πιστεύει πως δεν θα υπήρχε καμία διαφορά.

Επίσης, η δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές 2012 έδειξε ότι το 68% δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τον Λουκά Παπαδήμο με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.

Διαβάστε ποια δημοσκόπηση προκάλεσε σοκ στο ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.