Ποια γνωστή πολυεθνική κλείνει στην Ελλάδα

Ποια γνωστή πολυεθνική εταιρεία κλείνει στην Ελλάδα; Ποιοι οι λόγοι αποχώρησης της εταιρείας από την Ελλάδα;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σε blogs, η εταιρία La Redοute τα μαζεύει και φεύγειμετά το καλοκαίρι.

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, πουλώντας γυναικεία ρούχα μέσω του καταλόγου της αλλά και μέσω του διαδικτύου, η La Redoute φέρεται να πήρε την απόφαση σε υψηλό επίπεδο της διοίκησης να σταματήσει τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ο λόγος, όπως αναφέρθηκε από συνεργάτες της, είναι ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και η κρίση επηρέασε όπως τις περισσότερες πολυεθνικές και την La Redoute.

Συγκεκριμένα, η La Redoute είχε σημαντική μείωση των πωλήσεων της το 2011 και παρουσίασε ζημιές ειδικότερα το δεύτερο εξάμηνο.



Τι θα γίνει όμως με τους υπαλλήλους της La Redoute κανείς δεν γνωρίζει, η ανεργία θα δεχτεί περίπου άλλα 60 άτομα μετά από αυτή την απόφαση. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι έχουν απολύσει περισσότερους από τους μισούς και θα απολύσουν και τους υπόλοιπους μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν. Όσο για τους πελάτες, δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη ενημέρωση ακόμα από τα διοικητικά στελέχη της εταιρίας. Πώς θα εξυπηρετηθούν όλοι όσοι παραγγείλουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, πώς θα επιστρέψουν τα προϊόντα και πως θα τους επιστρέφουν τα χρήματα, άγνωστο.

Οι τιμές πάντως της La Redoute παραμένουν ανταγωνιστικές και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για καλά και οικονομικά ρούχα, καθώς η εταιρεία -διαψεύδοντας τις φήμες- προσπαθεί να πουλήσει όλο της το εμπόρευμα. Δείτε τις προσφορές της La Redoute στην ιστοσελίδα της www.laredoute.gr.

Διαβάστε ποια μεγάλη εφημερίδα κλείνει άμεσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.