Πρόγνωση καιρού 6,7 Μαρτίου: ο καιρός σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Ποια η πρόγνωση καιρού τη Τρίτη 6 Μαρτίου και τη Τετάρτη 7 Μαρτίου σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Πόσο θα επιδεινωθεί ο καιρός στις 6/3 και 7/3;

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, για τη πρόγνωση καιρού, επιδεινώνεται ο καιρός από τη Τρίτη 6 Μαρτίου . Τα φαινόμενα παρατηρούνται ήδη από σήμερα Δευτέρα 5/3 στη βορειοδυτική Ελλάδα και αναμένεται σταδιακά να επηρεάσουν τις υπόλοιπες δυτικές και νότιες περιοχές της χώρας.

Ο καιρός στην Αθήνα τη Τρίτη 6/3:

Για τη Τρίτη 6/3, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος ενώ αναμένονται βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 εώς 11 βαθμούς Κελσίου.

O καιρός στη Θεσσαλονίκη τη Τρίτη 6/3 και Τετάρτη 7/3:

Η πρόγνωση καιρού για τη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 6/3 θα είναι με αυξημένη συννεφιά και ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 6-7 βαθμούς Κελσίου.

Τη Τετάρτη 7/3 ο καιρός στη Θεσσαλονίκη προβλέπει νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από στους 4-7 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.