Γνωστός ποδοσφαιριστής, καυτό μοντέλο και περίεργη επίθεση

Γιατί πολυ γνωστός παντρεμένος ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του, καθώς καθόταν με τη γυναίκα του; Ποια η σχέση της επίθεσης, με την εξωσυζυγική του σχέση με καυτό μοντέλο;

Νέες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το ροζ σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πριν από λίγο καιρό και που αφορούσε στον πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας μας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, συμφώνα με ασφαλείς πληροφορίες, συνεχίζει να πληρώνει το τίμημα της εξωσυζυγική σχέσης που διατηρούσε με καυτό μοντέλο και που όπως όλα δείχνουν εξακολουθούσε να διατηρεί μέχρι το πολύ πρόσφατο παρελθόν και ενώ είχε ξαναφτιάξει τη σχέση του με τη σύζυγό του, μιας και αυτή συγχώρησε την απιστία του και επέστρεψε στο σπίτι τους.

Πριν από λίγο καιρό και ενώ ο διεθνής επιθετικός με τη γυναίκα του βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, άκουσαν ξαφνικά ένα τρομακτικό θόρυβο και έντρομοι πεταχτήκαν από τον καναπέ τους, ενώ έβλεπαν τις τζαμαρίες του σπιτιού τους να σπάνε και γυαλιά να εκτοξεύονται παντού τριγύρω.

Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ένας «άγνωστος» στο ζευγάρι άντρας, ωστόσο εμπλεκόμενος με τον δικό του τρόπο στην ερωτική παράνομη περιπέτεια του ποδοσφαιριστή με το μοντέλο, βρέθηκε κάτω από το σπίτι του και προκάλεσε μεγάλες φθορές, ζητώντας εκδίκηση, καθώς συμφώνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ήταν ο νέος σύντροφος της γυναίκας-μοντέλο που είχε… αποπλανήσει τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή.

Ο άγνωστος άνδρας έχοντας ολοκληρώσει την επίθεσή του με πέτρες, αφού είχε σπάσει σχεδόν τα περισσότερα τζάμια στη βίλλα του διεθνή ποδοσφαιριστή, εξαφανίστηκε. Το ζευγάρι ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία αλλά και ανθρώπους της ομάδας οι όποιοι έσπευσαν στο σπίτι για να μάθουν τί είχε συμβεί.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο «άγνωστος άνδρας», που επιτέθηκε με πέτρες μάλλον δεν ήταν και τόσο άγνωστος, αφού ο ποδοσφαιριστής στην κατάθεσή του δήλωσε πως υποψιαζόταν ποιος κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη πράξη.

Είναι η τρίτη (και ευχόμαστε και η τελευταία) φορά που το ζευγάρι καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα στα πλαίσια πάντα αυτής της ροζ ιστορίας του ποδοσφαιριστή, ωστόσο όλοι τώρα ελπίζουν να τελειώσει αυτή η περιπέτεια που ταλαιπώρησε τον γάμο αλλά και τις ζωές των δύο συζύγων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ο οποίος έχει δείξει από την πρώτη στιγμή μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον συγκεκριμένο παίκτη, του παραχώρησε 24ωρη φύλαξη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θέλει να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα του νεαρού επιθετικού.

Διαβάστε για γνωστό ποδοσφαιριστή που πιάστηκε με τραβεστί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.