Νικολούλη: τι δήλωσε για Βενιζέλο

Τι είπε η Αγγελική Νικολούλη για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τις δηλώσεις που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος;

“Ο σημερινός Πρόεδρος του Κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίστηκε στον ταλαίπωρο λαό να του πει τι; Ότι ήταν λάθος το ΔΝΤ. Ότι ο ίδιος δεν συμφωνούσε με αυτή την επιλογή. Και το λέει τώρα, μετά το έγκλημα που διαπράχθηκε. Τότε ήταν αλλού, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι του πολιτικοί, που δήλωσαν χωρίς ντροπή ότι δεν διάβασαν το μνημόνιο” αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη.

“Τέτοιο θράσος μόνο σε ανεύθυνους πολιτικούς, το συναντά κανείς. Αν είχατε κύριε Πρόεδρε λόγο, ευθύνη και διαφορετική πρόταση, θα έπρεπε να υψώσετε το πολιτικό σας ανάστημα ΤΟΤΕ και όχι ΤΩΡΑ. Να σηκωθείτε από την καρέκλα του υπουργού που στρογγυλοκαθόσασταν και να πείτε την αλήθεια. Αν φερόσασταν με τόλμη, ο κόσμος θα σας υμνούσε” αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

“Τώρα να πείσετε ποιόν; Από φτηνά λόγια εντυπωσιασμού έχουμε χορτάσει κύριε Βενιζέλο. Πράξεις ευθύνης ζητάμε. Από τολμηρούς και αληθινούς πολιτικούς άνδρες. Που βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας και όχι το δικό τους” δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε τη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.