Ελένη Μενεγάκη: δείτε πως ήταν παλιά [φωτο]

Δείτε πως ήταν παλιά η Ελένη Μενεγάκη. Από που ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη και ποια η πορεία της στην τηλεόραση;

Η πορεία της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση μοιάζει με παραμύθι. Ένα παραμύθι σαν αυτά που οι σεναριογράφοι λατρεύουν να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη, με όνειρα, συγκίνηση, χαρά, αλλά και δάκρυα.

Το 1991 η Ελένη Μενεγάκη μας είπε πρώτη φορά “καλημέρα” μέσα από τη συχνότητα του Mega Channel και το “Πρωινό Κοκτέιλ”, με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη. Η κάμερα την αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή και η επόμενη χρονιά την βρίσκει δίπλα στον Γιώργο Πολυχρονίου και την “Mega Banca”.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν η ιδιωτική τηλεόραση βρίσκεται στην πιο δυναμική της φάση, η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάζει τους πάντες παίζοντας την κούκλα βοηθό του Κώστα Καρρά στη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα, Λευτέρη Παπαπέτρου και Πέτρου Θεοδώρου, “Πάτερ Ημών”. Η σειρά ολοκληρώνεται μετά από δύο σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη να έχει αποκτήσει πλέον φανατικούς θαυμαστές.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν συνεχώς το όνομά της Ελένης Μενεγάκη στα χείλη τους και θέλουν να την δουν και σε κάτι διαφορετικό. Κι ενώ η Ρούλα Κορομηλά βρίσκεται ήδη στο MEGA διαγράφοντας τη δική της λαμπρή πορεία, η Ελένη Μενεγάκη διαδέχεται την Πόπη Χατζηδημητρίου στον ιστορικό “Πρωινό Καφέ”. Ήταν η εκπομπή που της ταίριαξε καλύτερα και απογείωσε την καριέρα της.

Από τους πρώτους μήνες της Ελένης Μενεγάκη στον “Καφέ” η εκπομπή σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης. Κάθε χρόνο η ίδια και η εκπομπή της ανανεώνονται και η πρωτιά είναι δεδομένη.

Τα χρόνια περνούν και η Ελένη Μενεγάκη κερδίζει με το σπαθί της τον τίτλο της “βασίλισσας” της πρωινής ζώνης.

Έναν τίτλο που τον μεταφέρει και με την μεταγραφή της στον ALPHA. Το περασμένο καλοκαίρι το κανάλι αποφασίζει τη μεταφορά της εκπομπής της στη μεσημεριανή ζώνη. Η Ελένη Μενεγάκη λέει για πρώτη φορά “καλησπέρα” στους τηλεθεατές και “αντίο” στην πρωινή ζώνη. Έχει μόλις αρχίσει το νέο της στοίχημα.

Δείτε παλιές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη:

Διαβάστε ποιος σέρνει από τη μύτη την Ελένη Μενεγάκη και γιατί η Ελένη Μενεγάκη σήκωσε την μπλούζα της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.