Η Πεντάμορφη και το Τέρας 3D: ταινία, trailer, download

Η μαγική ταινία της Disney Η Πεντάμορφη και το τέρας επιστρέφει στις αίθουσες παντοτινά ρομαντική αλλά αυτή τη φορά και τρισδιάστατη.

Από το 1991 που το κλασικό παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού.

Ποια η υπόθεση του κλασσικού παραμυθιού Η πεντάμορφη και το τέρας που έγινε ταινία 3D;

Η γλυκιά Μπελ βρίσκεται παγιδευμένη στο μυστηριώδες Κάστρο ενός μαγεμένου Πρίγκιπα ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε Τέρας από μια κακιά μάγισσα. Μόνο η αγάπη θα μπορέσει να λύσει κάποτε τα μάγια και να δώσει ξανά στο Πρίγκιπα την αληθινή του μορφή. Η Μπελ, με την βοήθεια του μαγεμένου προσωπικού του κάστρου, θα δει πέρα από το τρομαχτικό του πρόσωπο και θα μας αποκαλύψει ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει μέσα μας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Η Πεντάμορφη και το Τέρας 3D:

Διαβάστε την κριτική της ταινίας Η Πεντάμορφη και το Τέρας 3D:

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΟΤΗ ΤΗΣ DISNEY ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ (ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ “ΚΙΝΗΣΕΙΣ” ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ) ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ANIMATION ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ), ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία Η οργή των Τιτάνων και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!