Γιούχαραν τη Βίκυ Σταμάτη: “Παλιοβλαχάρα, τσ…άρα”! [video]

Σοκαρισμένη η νεαρη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, άκουσε να την λούζουν με τα χειρότερα επίθετα. Δείτε βίντεο.

Προθεσμία για τις 27 Απριλίου προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε για την υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα του Άκη Τσοχατζόπουλου, η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη.

Προσερχόμενη το πρωί της Πέμπτης στο ανακριτικό γραφείο, η Βίκυ Σταμάτη αποδοκιμάστηκε από μια γυναίκα παρευρισκόμενη στον χώρο.

Σε απολογία έχουν κληθεί και άλλα εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Η Βίκυ Σταμάτη έχει κληθεί να λογοδοτήσει για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η Αρετή Τσοχατζοπούλου για το ακίνητο στο Κολωνάκι, που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006 από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία, η οποία φαίνεται να το αγόρασε από εξωχώρια που η ιδιοκτησία της αποδίδεται στον πρώην υπουργό.

Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες προς τη Βίκυ Σταμάτη για την περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου:

Διαβάστε πως η Βίκυ Σταμάτη εγκατέλειψε τον Άκη Τσοχατζόπουλο τι είπε για τους ράβδους χρυσού η κόρη του Τσοχατζόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.