#

Δραγασάκης: ποιο «μυστικό» του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε

Ποιο μυστικό του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ο Δραγασάκης; Δείτε τι είπε ο Δραγασάκης για το ΣΥΡΙΖΑ στο πρωινό του ΑΝΤ1 του Γιώργου Παπαδάκη.

Άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από τις δηλώσεις του κ. Δραγασάκη στο πρωινό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Στην ουσία, ο κ. Δραγασάκης παραδέχθηκε επί λέξει: «Εμείς μιλάμε για την πολιτική καταγγελία του μνημονίου, σε ότι αφορά το νομικό μέρος του πράγματος θα το δούμε αν και έχουμε ήδη διατυπώσει τις προτάσεις μας. Αρχικά θα καταργήσουμε ότι είναι δυνατόν μόνοι μας, δεύτερον θα διαπραγματευτούμε όσα είναι δυνατόν με τους Ευρωπαίους και τρίτον πιστεύουμε ότι ουδείς έχει συμφέρον να βγάλει την χώρα από το ευρώ».

Το συμπέρασμα από τις ανωτέρω δηλώσεις είναι, κατά τα φαινόμενα, η αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και όλα αυτά μετά το ταξίδι του κ. Τσίπρα σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Οι επισκέψεις του και οι επαφές του στις χώρες του «σκληρού πυρήνα» μάλλον τον έκαναν να αναθεωρήσει τα πράγματα και να «απαλύνει» τη στάση του, καθώς, όπως φαίνεται, αντιλήφθηκε ότι δηλώσεις του τύπου «καταγγέλλουμε το μνημόνιο» ή «στις 18 Ιουνίου δεν υπάρχει μνημόνιο» δεν λειτουργούν.

Τις δηλώσεις Δραγασάκης σχολιάζει από τον λογαριασμό του στο twitter ο Άδωνης Γεωργιάδης: «Πολιτικά δηλ.. χαχα και είχαν το θράσος να πουν ότι οι άλλοι ήταν κωλοτούμπες;», γράφει χαρακτηριστικά.

«O Δραγασάκης τώρα λέει ότι θα καταγγείλει το μνημόνιο πολιτικά. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του;;», είναι το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε ο Γιώργος Παπαδάκης γιατί δεν βγήκε στον αέρα του Πρωινό του ANT1.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

1 Σχόλιο

  1. Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε σκοπεύει να καταγγείλει το μνημόνιο ούτε “οικονομικά”, ούτε “πολιτικά”, ούτε “ευρωπαϊκά”, ούτε “ελληνικά”, (πότε η καταγγελία, απέκτησε τόσα πολλά είδη και διαβαθμίσεις, μόνο οι συριζαίοι το ξέρουν), το έχουν αντιληφθεί ακόμα και τα νήπια αυτού του τόπου κι απ’ ότι φαίνεται μόνο αυτοί που σκοπεύουν να ψηφίσουν το νέο Τσιπανδρέου έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Το γεγονός αυτής της άγνοιας είναι τρομερά εντυπωσιακό, γιατί ο αυριανός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ένα ατού, που κανένας άλλος υποψήφιος ψηφοφόπος οποιουδήποτε άλλου κόμματος δεν έχει. Δηλαδή την αλήθεια γιά το τί πρεσβεύει αυτό το εκλογικό συνοθύλευμα, δεν έχει ανάγκη να προστρέξει σε ξένες ή αντίπαλες πηγές γιά να την πληροφορηθεί, αλλά κατευθείαν απ’ την ιστοσελίδα του και τις αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες δηλώσεις των ίδιων του των πιό προβεβλημένων στελσχών, όπως Δραγασάκης, Παπαδημούλης, Δούρου, Στρατούλης, ο σεβάσμιος κατά τα άλλα κύριος Μανώλης Γλέζος, και μιά πλειάδα άλλων δευτεροκλασάτων στελεχών. Πάνω όμως απ’ όλα δεν έχει παρά να παρακολουθεί με προσοχή την πραγματικά εργώδη προσπάθεια του κυρίου Τσίπρα να συγκεράσει όλα αυτά τα αλλοπρόσαλα που διακινούν οι πιό πάνω κύριοι και κυρίως να καλύψει αυτά που αφήνουν να ενοηθούν γιά την επόμενη μέρα, οι φοβερές και τρομερές Συνιστώσες, που στην ουσία, πίσω απ’ τον καραγκιόζ μπερντέ, ελέγχουν και κατευθύνουν το παιγνίδι σ’ αυτό το “κόμμα”.
    Σ’ αυτό όμως που όλοι αυτοί παραμένουν σταθεροί και ομονοούν σαν μιά γροθιά, είναι το μεταναστευτικό. Και εκεί ψηλομύτη έλληνα, τα τρεισήμισι εκατομύρια που σήμερα αποκαλείς λαθρομετανάστες, όταν σε λιγότερο από τρία χρόνια, θα έχουν γίνει έλληνες και αυτοί, (οι περισσότεροι έχουν “τενμηριώσει” τον απαιτούμενο κατά το πρόγραμμα ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ χρόνο), θέλω να μου πεις πόσα απίδια θα χωράει ο σάκος της εφορίας που θα πληρώνεις και που ο ΟΑΕΔ του Τσίπρα θα βρεί να πληρώνει και εσένα και το άνεργο παιδί σου και αυτούς.
    Στο θέμα αυτό έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Η κυρία Ρένα Δούρου, στην εκπομπή της Τατιάνας, ας αποκάλυψε ότι γιά να μην ταλαιπορούνται οι μελλοντικοί μετανάστες μας και γιά να μην πέφτουν θύματα των δουλεμπόρων, από τον τόπο τους με μία απλή αίτηση στην εκεί πρεσβεία μας, θα αποκτούν το δικαίωμα να έρθουν στην ελλάδα και γιά ένα χρόνο να ψάξουν να βρούν εργασία. Το είπε όπως ακριβώς το λέω, να ψάξουν γιά δουλειά, πού, στην ελλάδα. Βεβαίως δεν μας είπε μετά την παρέλευση του ενός χρόνου, τι ακριβώς προβλέπεται, ούτε αν τα εισητήριά του θα τα πληρώνει κι αυτά η χώρα μας. Φαίνεται ότι και τα δύο είναι ακόμα υπό διαβούλευση στα όργανα του κόμματος.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines