Σοβαρά επεισόδια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Final Four

Τι συνέβη στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ματς Παναθηναικού-Ολυμπιακού στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Κωσταντινούπολη;

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο final Four, σοβαρά επεισόδια ξεκίνησαν για ακόμα μία φορά στην περιοχή της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη. Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σοβαρά επεισόδια. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς και συλλήψεις οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε παρέες Ολυμπιακών που είχαν πάει στο μέρος για να δουν τα αξιοθέατα. Το συμβάν κατά την διάρκεια του Final Four δεν άργησε να πάρει διαστάσεις και οι οπαδοί ήρθαν αντιμέτωποι σώμα σώμα. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών.

Η επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάποιοι οπαδοί και από τις δύο πλευρές διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές.

Δείτε ποια η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.