#

Δημιουργία Ξανά: Συνάντηση Πικραμένου-Τζήμερου-Μάνου

Τι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο ο Θάνος Τζήμερος της Δημιουργίας Ξανά και ο Στέφανος Μάνος της Δράσης;

Με τον Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο συναντήθηκε ο Θάνος Τζήμερος στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων και θέμα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και τις επαναλητικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες στη Σύνοδο Κορυφής για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της Ελλάδας ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, στην οικονομία και στην αγορά και να πιάσει τόπο στην ανάπτυξη η βοήθεια της Ευρώπης, δήλωσε, μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, ο επικεφαλής του κόμματος Δημιουργία Ξανά, Θάνος Τζήμερος.

Ο κ. Τζήμερος συνάντησε τον κ. Πικραμμένο, όντας σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Στέφανο Μάνο.

Την Τρίτη 22 Μαίου ο Θάνος Τζήμερος θα συναντηθεί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Εν τω μεταξύ, τέλος έβαλε ο Στέφανος Μάνος, στη σχέση του με τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Μάνος κάλεσε τον κ. Βαλλιανάτο στα γραφεία του κόμματος όπου του ζήτησε να αποσυρθεί, αποδεχόμενος ουσιαστικά την πρόταση του κ. Τζήμερου, προκειμένου να επιτευχθεί η προγραμματική σύγκλιση των δύο κομμάτων. Ο κ. Βαλλιανάτος έχει προκαλέσει πολλάκις με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.

Διαβάστε πόσο παίρνει η Δημιουργία Ξανά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ποιο το βέτο Τζήμερου για Βαλλιανάτο και ποιες οι θέσεις της Δημιουργίας Ξανά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!