Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου

Το πλανητικό σύστημα κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει.

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε νέα έναρξη στο θέμα των οικονομικών σας και μάλλον θα τα καταφέρετε καλύτερα γιατί θα γίνετε πιο απλοί στις επιθυμίες σας και περισσότερο εύκολοι στα θέλω σας. Να είστε προσεκτικοί όμως γιατί από την πολύ απλότητα μπορεί να φτάσετε στο άλλο άκρο. Σαν ζώδιο έχετε αυτά τα σκαμπανεβάσματα και τις υπερβολές. Ένας Καρκίνος θα έρθει πιο κοντά σας αλλά και ο Τοξότης θα παίξει ενεργό ρόλο στην νέα σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε οι περισσότερο ευνοημένοι γιατί μαζί με την σταθερότητα και την απόλαυση σας δίνεται και η ευκαιρία να πάρετε γνώση και πληροφόρηση που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσατε. Για αυτό μην είστε στενόμυαλοι αλλά να είστε ευέλικτοι στα νέα μηνύματα γιατί θα σας δοθούν λύσεις που η προσωπικότητά σας είναι έτοιμη να δεχτεί, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Τοξότη. Μεγάλο άνοιγμα με Σκορπιό και μερικοί θα πάρετε απόφαση γάμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη αυτή που γίνεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες θα σας ταρακουνήσει για λίγο γιατί παίρνετε δυνάμεις και ενέργεια και χρειάζεται να κάνετε τομές και να ξεκινήσετε νέα πράγματα μέσα από γενναία ξεκαθαρίσματα. Όμως πρέπει να είστε σίγουροι για τα σχέδια σας γιατί ενέχει τον κίνδυνο της εξαπάτησης και της φαντασίωσης παρά της αλήθειας. Αν σχετίζεστε με Ιχθύ, θα υπάρξει μπέρδεμα και ανακατωσούρα ακόμα και από επέμβαση άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια σχέση που σας περιτριγυρίζει και είναι έμμεσα φιλική και άμεσα ερωτική θα βγει στην επιφάνεια τελικά γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Ένας Παρθένος επικοινωνεί μαζί σας αλλά δεν έχετε προς το παρόν κοινό σημείο αναφοράς. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να νομίζετε ότι θα κάνετε την καλύτερη κίνηση και τελικά να γίνουν λάθη που δεν τα καταλάβετε εύκολα. Κυρίως όταν θα κάνετε συνεργασία με κάποιο άτομο ή ασχοληθείτε με λογαριασμούς σε τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες.

ΛΕΩΝ

Αναστατώνεστε από θέματα οικονομικά αλλά τελικά η καλή επικοινωνία και η ευελιξία σας θα σας δώσει την δύναμη να πάτε παρακάτω. Ένας Ιχθύς μπορεί να φαίνεται το ιδανικό πρόσωπο για σας και τελικά να μην είναι έτσι όπως το είχατε φανταστεί. Μην βιαστείτε να κάνετε δηλώσεις γιατί τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Εκτός αν είστε σίγουροι για τα αισθήματά σας και δεν θα ακυρωθούν ακόμα και αν έχετε κάνει λάθος. Ένας Ταύρος ή Σκορπιός θα σας κάνει να νοιώσετε σιγουριά και ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μια εναλλαγή συναισθημάτων στο τοπίο της ζωή σας. Ίσως να νοιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερο σίγουρα γύρω σας πράγματα και η επικοινωνία σας στηρίζεται σε πληροφορίες που δεν είναι βασισμένες σε αλήθεια. Να θυμόσαστε ότι ό, τι αλλάξει δεν αξίζει να είναι μαζί σας οπότε δεν κάνει να στεναχωριέστε και να αγχώνεστε. Υπάρχει ένα είδος αδράνειας στην καθημερινότητά σας γιατί σας έχει βγει στην επιφάνεια ή η λύπη για κάποια πρόσωπα ή μια τάση για καλλιτεχνική δημιουργία μέσα όμως από χαλαρότητα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζετε να έχετε εύνοια κυρίως σε υλικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Αρχίζετε σιγά σιγά και απελευθερώνεστε και βγάζετε στην επιφάνεια ποιο εύκολα στοιχεία επικοινωνίας και επαφής με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό σας δίνει το προβάδισμα κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες που έχετε την ευχέρεια και την διάθεση για αλλαγή να την συνοδέψετε από ελευθερία και πρωτοτυπία κινήσεων. Μια παλιά σας σχέση που σχετίζεται με το εξωτερικό και είχατε επαφή από το παρελθόν τώρα κάνει την εμφάνισή της. Ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε νομικό επίπεδο τώρα ξεκινά και θα αρχίσει να είναι με το μέρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα συνεργασίας και σχέσεων σας απασχολούν. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο απολαμβάνετε ένα κομμάτι της ζωής είτε μέσω ενός συντρόφου είτε μέσω μιας καλής συνεργασίας οπότε αυτό θα σας δημιουργήσει αισιοδοξία για το μέλλον. Πάντως χρειάζεστε και την γνώση στην οποία θα βασιστείτε για να διαδώσετε αυτό που κάνετε τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Μια απόφαση γάμου ή συνεργασίας θα σας απασχολήσει αρκετά και ένας Δίδυμος μπορεί να ακουμπήσει πάνω σας με ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει και εσάς λόγω του ότι είναι στον άξονά σας, κυρίως όμως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Θέλοντας να διαπραγματευτείτε την αξία σας μέσω των άλλων, υπάρχει περίπτωση και να διαπληκτιστείτε ή να παρουσιαστούν πολλά πρακτικά προβλήματα τα οποία θα χρειαστείτε να λύσετε άμεσα. Δεν πρέπει να ξεχνάτε όμως ότι θα πάρετε μια μεγάλη γνώση που σας είναι άκρως απαραίτητη. Αποφύγετε τις εντάσεις με Δίδυμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακές υποθέσεις με έναν Δίδυμο θα σας αναστατώσουν αλλά το όλο κλίμα είναι σταθερό οπότε θα μπορείτε να βάλετε και πάλι τα πράγματα στην θέση τους εύκολα και γρήγορα. Η οικονομική σταθερότητα θα σας δώσει νέα ώθηση και κυρίως θα ασχοληθείτε με ένα ακίνητο κοντά στο νερό. Βοηθήστε την προσωπική σας σχέση μέσα από επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα δραστηριότητα θα σας βγάλει από αδιέξοδο γιατί θα σας δώσει χάρισμα επικοινωνίας και αυτό σας ξεδιπλώνει πιο εύκολα σαν άτομα. Ένα οικονομικό θέμα θα σας προβληματίσει κυρίως με Ταύρο και Σκορπιό. Μια παλιά σχέση θα σας αναστατώσει, ίσως με ένα Τοξότη αλλά επειδή υπάρχει αγάπη, θα ενδώσετε. Η ξαφνική αλλαγή σπιτιού μπορεί να σας αιφνιδιάσει αλλά τελικά θα σας έρθει κουτί γιατί θα δείτε αλλαγές στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε μπερδεμένοι λόγω της έκλειψης και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Πιθανές αναστατώσεις με Δίδυμο, Παρθένο και Τοξότη θα σας μπλοκάρουν και δεν θα ξέρετε ποια ακριβώς θα είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Κάντε λίγο υπομονή και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις υπογραφές συμβολαίων. Μια νέα γνώση θα σας ενθουσιάσει αλλά χρειάζεται να έχετε υπομονή για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Διαβάστε πώς κάνει σεξ το κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Αρπίλιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!