Λευκάδα Ξενοδοχεία: τα 8 καλύτερα ξενοδοχεία Λευκάδας

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Λευκάδα για όμορφες διακοπές; Διαβάστε τα 9 καλύτερα ξενοδοχεία στην Λευκάδα.

Η Λευκάδα διαθέτει πολλές γραφικές παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς που χαρακτηρίζονται από τα γαλαζοπράσινα νερά τους τα οποία τις κατατάσσουν στις ομορφότερες της χώρας αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου.

Τα 8 καλύτερα ξενοδοχεία της Λευκάδας:

1. To ξενοδοχείο Hotel Lefkas στην Λευκάδα. Το Hotel Lefkas βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Λευκάδας, μόλις 700μ. από την μεγαλύτερη παραλία του νησιού. Το ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν ασύρματο internet.

2. Το ξενοδοχείο Enodia Hotel στην Βασιλική της Λευκάδας. Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Enodia Hotel βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50μ. από τον Κόλπο της Βασιλικής, στη Λευκάδα και διαθέτει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Περιλαμβάνει σάουνα και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Προσφέρει στους επισκέπτες σπιτικό πρωινό σε μπουφέ.

3. Το ξενοδοχείο Ionion Star Hotel στην Λευκάδα. Το ξενοδοχείο Ionion Star βρίσκεται απέναντι από το γραφικό λιμάνι της Λευκάδας και διαθέτει πισίνα και εστιατόριο. Τα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Σερβίρεται μπουφές πρωινού.

4. Το ξενοδοχείο Porto Galini Seaside Resort & Spa στη Νικιανά της Λευκάδας. Το Porto Galini βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Νικιάνα, μέσα σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους, έκτασης 40.000μ² και κατά μήκος μιας όμορφης απομονωμένης παραλίας. Διαθέτει 2 πισίνες και σπα με 2 εσωτερικές πισίνες.

5. Το ξενοδοχείο Konaki Hotel στην Λυγιά της Λευκάδας. Το Konaki Hotel περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους, 250μ. από την παραλία της Λυγιάς στη Λευκάδα, και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, παραδοσιακό εστιατόριο και μπουφέ πρωινού. Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στους ελαιώνες ή στην πισίνα.

6. Το ξενοδοχείο Eleana Hotel στη Νικιανά της Λευκάδας. Περιτριγυρισμένο από τους πράσινους λόφους της πόλης της Νικιάνας, το ξενοδοχείο Eleana Hotel προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση. Διαθέτει πισίνα, μπαρ στην πισίνα και lobby bar.

7. Το ξενοδοχείο Hotel Grand Nefeli στην Ποντή Βασιλική της Λευκάδας. Το ξενοδοχείο Grand Nefeli 4 αστέρων βρίσκεται στην παραλία του Πόντι και προσφέρει δωμάτια με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και επιπλωμένη βεράντα με πανοραμική θέα στον κόλπο της Βασιλικής. Διαθέτει πισίνα για ενήλικες καθώς και παιδική πισίνα.

8. Το ξενοδοχείο Villa Vita Holidays Apartments & Studios στην Λευκάδα. Αυτό το νεόκτιστο συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει 2 πισίνες με θαλασσινό νερό, μεγάλο χώρο στάθμευσης και φωτεινά, ευάερα δωμάτια με μεγάλο μπαλκόνι. Απέχει μόλις 1χλμ. από το κέντρο της Λευκάδας και 2χλμ. από την διάσημη παραλία Άγιος Ιωάννης.

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική για όμορφες διακοπές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.