Ποια είναι όλα τα νέα τηλέφωνα των γιατρών ΕΟΠΥΥ για να κλείσεις ραντεβού; Τι μπορείς να μάθεις αν καλέσεις τα τηλέφωνα αυτά;

Δείτε όλα τα καινούργια τηλέφωνα για να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ:

ΟΤΕ Α.Ε. – E-Value Α.Ε., – 14784
Call Center Ελλάς – 14884
Newsphone Hellas Α.Ε., – 14900
ΒΡΟ Α.Ε. – Vodafone Panafon ΑΕΤΕ -14554
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ραντεβού δεν μπορεί να προγραμματιστεί χωρίς τον ΑΜΚΑ.

Οι συγκεκριμένοι αριθμοί που καλείς για να κλείσεις ραντεβού με τους γιατρούς των μονάδων υγείας του ΕΟΠΥΥ και να λάβεις πληροφορίες για όλους τους ασφαλισμένους του ταμείου.

Καλώντας στα τηλέφωνα αυτά του ΕΟΠΥΥ μπορείς να:

1. μάθεις για τη διαθεσιμότητα και να κλείσεις ραντεβού με τους γιατρούς στις μονάδες υγείας και τα διαγνωστικά κέντρα του ΕΟΠΥΥ

2. τροποποιήσεις ανάλογα τα ραντεβού σου

3. μάθεις τις ώρες λειτουργίας, τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των μονάδων του ΕΟΠΥΥ

4. μάθεις τα ονόματα των γιατρών ανά ειδικότητα και τις ώρες και μέρες που δέχονται τους ασφαλισμένους

5. μάθεις πληροφορίες για τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που δέχονται στα ιδιωτικά τους ιατρεία

Διαβάστε ποιος είναι ο νέος τρόπος να κλείνεις ραντεβού με τους γιατρούς ΕΟΠΥΥ.

4 Σχόλια

  1. Καλό θα ήταν να γράφατε κ το κόστος των κλήσεων στα νέα τηλέφωνα του ΕΟΠΠΥ…Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν οι συνατξιούχοι οτι μπορει να τους κοστίσει μία περιουσία έτσι κ χρησιμοποιήσουν το κινητό τους.

  2. ΠΗΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 14784 ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ
    (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΚΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!

  3. ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ 13-06-13 ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ 14554-14784-14884-14900 ΑΠΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?

  4. πειρα τηλ στο 14784 για να κλεισω ραντευου , και αφου τις εδωσα τα αμκα καιαρ. μυτ.. μου κλεινει ρανευου την ιδια μερα το απογευμα και πυγενω στο ικα και μου ειπαν οτι κανουν απεργια πανελαδικα οι γιατροι… ΕΣΧΩΣ ΚΑΙ ΝΤΡΩΠΗ ΑΝΕΥΘΗΝΟΙ ΟΛΟΙ οι προτοι που πρεπει να ξερουν ειναι οι εταιιες για τισαπεργιες του εοπυυ.. ( η ελλας ειναι ενα μεγαλο τρελοκομειο σοφα λογια του μεγαλου καραμανλη)καποτε ειμουν περιφανος που εμου εληνας.. τωρα ντρεπομε να πω οτι ειμαι ελληνας.. τι κριμα……..

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΟ