#

Λύγισε ο Λάμπης Λιβιεράτος: χωρισμός, αδιέξοδο, χαμός αδελφού

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνά ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ποιες συμφορές έπληξαν τον γνωστό τραγουδιστή;

Σε εκτενές άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Λάμπης Λιβεριάτος φέρεται εδώ και πολύ καιρό να μην είναι καλά ψυχολογικά, αφού υπάρχει μία ακολουθία δυσάρεστων εξελίξεων στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν με κάποιες οικονομικές δυσκολίες που βρήκαν τον Λάμπη Λιβιεράτο, στη συνέχεια το διαζύγιο του με την Εύη Αδάμ και μετά ο τραγικός χαμός του αδερφού του. Πολλοί του είπαν να πάει σε ψυχιατρική κλινική, αυτός όμως αρνήθηκε.

To Πρώτο Θέμα αναφέρει πως ο Λάμπης Λιβιεράτος εδώ κι αρκετό καιρό ετοιμάζει την επιστροφή του, και με σκοπό να τα οργανώσει όλα σωστά βρέθηκε στη Σουηδία, όπου και πληροφορήθηκε την τραγική εξέλιξη. Με το που έμαθε πως ο αδερφός του χάθηκε, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα όπου κι έγινε η κηδεία στο νεκροταφείο στο Μαρούσι.

Φίλοι και συγγενείς συμπαραστάθηκαν τόσο στον Λάμπη Λιβιεράτο όσο και στην οικογένεια του, ενώ η Άννα Βίσση έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον ίδιο και στη μητέρα του. Άλλωστε οι δυό τους έχουν ζήσει έναν πολύ έντονο έρωτα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όπου γνωρίστηκαν στο καμαρίνι της Άννας Βίσση, και μετά από λίγο καιρό ο Λάμπης Λιβιεράτος μετακόμισε στο σπίτι που μοιραζόταν με τον Νίκο Καρβέλα στην Εκάλη.

Μετά από καιρό, κι όταν ο Λάμπης Λιβιεράτος είδε μία φωτογραφία της Εύης Αδάμ, είπε “αυτή τη γυναίκα εγώ θα την παντρευτώ”, και το ίδιο είπε και σε εκείνη όταν εμφανίστηκε στο νυχτερινό μαγαζί Χάντρες. Ο έρωτας τους δυνατός, ήταν το απόλυτο ζευγάρι αφού ο ωραίος και η ωραία συναντήθηκαν και παντρεύτηκαν. Απέκτησαν δυο υπέροχες κόρες που λατρεύουν και οι δυο.

Χρόνια μετά ήλθαν τα σύννεφα στο γάμο τους. Λιβιεράτος και Αδάμ προσπάθησαν πολύ να σώσουν τη σχέση τους αφού η αγάπη τους ήταν βαθιά, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και το διαζύγιο τους πλέον έχει βγει. Παρόλα αυτά για χάρη των παιδιών τους συναντιούνται συχνά.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί αφού ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε ανοίξει ένα καφέ στην Αγ. Παρασκευή κι από ότι φαίνεται η οικονομική κρίση, αλλά και το υψηλό δάνειο που πήρε έκαναν ακόμα δυσκολότερη τη ζωή του.

Διαβάστε τις πληροφορίες οτι γνωστός τραγουδιστής είναι έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!