Λίστα Λαγκάρντ: τα πρώτα ονόματα και η γυναίκα των 500 εκ. ευρώ

Εξελίξεις στην περιβόητη υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ. Ποια τα πρώτα ονόματα που διέρρευσαν και ποια η γυναίκα με τα 500 εκ. ευρώ;

Τεκτονικό σεισμό στο εγχώριο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα αναμένεται να προκαλέσει μια πιθανή δημοσιοποίηση των ονομάτων που βρίσκονται στην διαβόητη πλέον λίστα Λαγκάρντ στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

΄Ηδη κυκλοφορούν αρκετά ονόματα, κορυφαίων ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και πολιτικών που συνδέονται με τις καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ – μέσω παρένθετων προσώπων, σύμφωνα τουλάχιστον με τα πρώτα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ.

Όπως αποκαλύπτει ο Lykavitos.gr, μια τέτοια περίπτωση, αποτελεί η γυναίκα που βρίσκεται επικεφαλής στη λίστα Λαγκάρντ και φέρεται να έχει καταθέσεις 500.000.000 εκατομμυρίων ευρώ στην UBS!

Η γυναίκα αυτή είναι καθηγήτρια στο επάγγελμα (συγγενής πασίγνωστου πολιτικού) και ασφαλώς δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσει αυτό το αμύθητο ποσό που εμφανίζεται στον λογαριασμό της!

Δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι γνωστός έλληνας επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου που έχει απασχολήσει αρνητικά την δημοσιότητα τα τελευταία δύο χρόνια.

Ενώ στις πρώτες θέσεις στη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ είναι γόνος πολύ μεγάλης οικογένειας του κατασκευαστικού τομέα, αν και ο ίδιος ακολουθεί διαφορετικό επιχειρηματικό δρόμο.

Διαβάστε ποια τα νέα στοιχεία του ΣΔΟΕ για πολιτικούς.