Δημήτρης Γιαννακόπουλος: αποχώρηση βόμβα από τον Παναθηναϊκό

Bόμβα μεγατόνων στον μπασκετικό Παναθηναϊκό αποτελεί η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την προεδρία της ΚΑΕ. Τι είπε ο ίδιος δακρυσμένος;

Βόμβες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος δακρυσμένος έκανε λόγο για προδοσία από το θείο του, Θανάση, τονίζοντας πως οι οφειλές της ΚΑΕ είναι μεγάλες και είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είχε πολλά να πει και έριξε τη βόμβα από την αρχή των δηλώσεών του, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μετά το θέμα που προέκυψε από τη σύλληψη του Μάικ Μπατίστ, για οφειλή 200.000 ευρώ προς της εφορία:

“Καλησπέρα και ευχαριστώ που ήρθατε. Δεν είναι ευχάριστα αυτά που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε την ΚΑΕ, μέχρι το 2002 είχε αναλάβει ο Παύλος και μετά ο Θανάσης. Έχοντας αποχωρήσει αυτοί οι δύο ψάξαμε επενδυτές αλλά δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισα να μπω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο σε όποιο επίπεδο μπορώ. Όταν ζήτησα από τους ανθρώπους τους Θανάση Γιαννακόπουλου τα οικονομικά στοιχεία, με κοροΐδεψαν οικτρά. Η εικόνα των οικονομικών δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί τους χρωστούσε πολλούς μήνες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κι αυτό συνέβη και με πολλούς παίκτες. Υπάρχουν αποδείξεις…”

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε πως είναι πλέον αναγκασμένος να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΑΕ, καθώς αισθάνεται προδομένος: “Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τα καταφέρω. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει πόλεμο, πολλοί από τους φιλάθλους με κατηγόρησαν πως έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Δεν μίλησα όμως. Στα 38 μπορώ να δεχτώ τα πάντα, όχι όμως την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Κάνω τις μετοχές μου δώρο στον Θανάση Γιαννακόπουλο ή όποιον άλλον μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ΚΑΕ. Αν δεν τις πάρει κανείς, τότε θα τις δώσω στον ερασιτέχνη”.

Με αυτά τα λόγια ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου, από την οποία ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε κλαίγοντας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.