Γιατί η Χρυσή Αυγή έφτιαξε δικό της «facebook»

Γιατί η Χρυσή Αυγή έφτιαξε ένα διαδικτυακό τόπο πανομοιότυπο σχεδόν με εκείνο του facebook; Πού απευθύνεται το facebook που έφτιαξε η Χρυσή Αυγή;

Το facebook δεν έχει σύνορα και όλοι οι άνθρωποι παγκοσμίως μπορούν να γίνουν μέλη σε αυτό. Αντίθετα, ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που έφτιαξε η Χρυσή Αυγή απευθύνεται μόνο σε Έλληνες.

Η Χρυσή Αυγή καλεί τους Έλληνες που θα γίνουν μέλη στο facebook να «αναδείξουν το Ελληνικό πνεύμα διατηρώντας τον γραπτό λόγο μόνο στην ελληνική γλώσσα». Κάτω από το μήνυμα της Χρυσής Αυγής υπάρχει χάρτης της Ελλάδας και το σύνθημα «ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει ότι βρίσκεται πίσω από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, παρόμοιο με το Facebook, που απευθύνεται μόνο σε Ελλήνες.

To γραφείο της Χρυσής Αυγής στη βουλή επικοινώνησε με το enikos.gr και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω ιστότοπο. Όπως τονίζουν, η Χρυσή Αυγή, έχει ήδη επικοινωνήσει με τους κατόχους της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και τους έχει ζητήσει να κατεβάσουν το σήμα της Χρυσής Αυγής από την ιστοσελίδα.

Παράλληλα, η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει το γεγονός και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες εάν δεν αφαιρεθεί το έμβλημα της οργάνωσης.

Δείτε το βίντεο-απάντηση της Χρυσής Αυγής στο ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.