#

Αυτός είναι ο γιατρός της ΝΑSΑ που ο γέροντας Παΐσιος δεν τον άφησε να γίνει μοναχός

Ποιος ο γιατρός της ΝΑSΑ που ο γέροντας Παΐσιος δεν τον άφησε να γίνει μοναχός; Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

Ο Γεώργιος Τάουϊλ είναι Σύρος, βαπτισμένος στην Λαοδικεία, είναι ψυχίατρος των αστροναυτών στη ΝΑΣΑ, ακαδημαϊκός στην Νέα Υόρκη. Σπούδασε ιατρική στην Ελλάδα, αλλά όταν επισκέφθηκε το Αγιο Ορος πήρε την απόφαση να γίνει μοναχός. Οπως αφηγείται ο ίδιος, και το καταγράφει το agioritikovima.gr, λίγες ώρες πριν την κουρά του ο γέρων Παΐσιος του είπε:

«Δεν πρέπει να γίνεις μοναχός, σπούδασες γιατρός και η αποστολή σου είναι να παίρνεις τον πόνο από τους ανθρώπους. Σήμερα κιόλας θα κατέβεις στην Αθήνα. Τα έχω τακτοποιήσει όλα, που θα μείνεις κ.λπ. Αν υπακούσεις θα είμαι πνευματικός σου, αλλά να ξέρεις είμαι αυστηρός».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του Γεώργιου Τάουϊλ, του ζήτησε να φύγει για την Αθήνα την επόμενη αλλά ο γέροντας Παΐσιος ήταν κάθετος: «Σήμερα θα φύγεις αλλιώς κάνε ότι καταλαβαίνεις, αν μείνεις δεν θα είσαι τίποτε, ούτε γιατρός ούτε μοναχός»

Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνει αναφορά στις ημέρες που κοιμόταν στην καλύβη του γέροντος, στις «επισκέψεις» της Παναγίας και της Αγίας Ευφημίας καθώς και στο «θαύμα της ανάστασης του Σαουδάραβα Σεΐχη αφού και τον ίδιο γνώρισε αλλά και τους δολοφόνους του».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γεώργιου Τάουϊλ:

Διαβάστε ποια η εξήγηση του αριθμού 666 από τον γέροντα Παΐσιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!