#

Καραμανλής: πώς έγινε πλουσιότερος κατά 700.000 ευρώ

Πώς κατάφερε ο Κώστας Καραμανλής να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 700.000 ευρώ; Πόσος καιρός πέρασε από τότε που ξεκίνησε την προσπάθεια;

Μόλις δύο μήνες πέρασαν από την στιγμή που ο Κώστας Καραμανλής έβαλε πωλητήριο στο ιστορικό γραφείο της Πλουτάρχου. Το ρετιρέ του 6ου, το αγόρασε γυναίκα δαπανώντας 700.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε πως η νέα ιδιοκτήτρια έκανε παζάρια στην τιμή καθώς η πλευρά του Κώστα Καραμανλή ζητούσε 950.000 χιλ ευρώ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην υπογραφή των συμβολαίων παρέστη και ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός.

Τα περισσότερα αντικείμενα που ήταν στο γραφείο της Πλουτάρχου – κυρίως βιβλία – μεταφέρθηκαν στο γραφείο του Κ. Καραμανλή στην περιοχή του Λυκαβηττού. Μάλιστα όπως λένε συνεργάτες του πέρασε αρκετές ώρες βλέποντας και τοποθετώντας τα συγκεκριμένα βιβλία ενώ ορισμένα τα πήρε στην Ραφήνα.

Το γραφείο της Πλουτάρχου ανήκε στον πατέρα του και ήταν το πρώτο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή και εκεί έγιναν όλες οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ.

Διαβάστε ποιος βουλευτής πουλάει το γραφείο του λόγω κρίσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!