#

Ποιος πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού συνελήφθη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού μόλις πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Γιατί συνελήφθη;

Ο Μάικ Μπατίστ επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά η πρώτη εμπειρία του είναι… επεισοδιακή, αφού συνελήφθη στο αεροδρόμιο και πέρασε από αυτόφωρο διαδικασία για οφειλή ύψους €200.000 προς τη ΔΟΥ!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε αδημονεί να αγωνιστεί και πάλι στο ΟΑΚΑ μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκό έστω και ως αντίπαλος, αλλά τα μέχρι τώρα συναισθήματά του από την επιστροφή του στη χώρα είναι ανάμεικτα. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε η… αστυνομία, αφού έχει χρέος ύψους €200.000 προς το Δημόσιο. Ακολούθησε η διαδικασία του αυτοφώρου και ανήμερα του τζάμπολ (7/12) στις 09:00 θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.

Ο 35χρονος βρέθηκε προ εκπλήξεως και δεν αποκλείεται να μην ήταν καν ενήμερος για τη συγκεκριμένη οφειλή, μια και την Εφορία στα συμβόλαια των παικτών την πληρώνουν οι ομάδες.

Αυτή είναι η δεύτερη περιπέτεια της ομάδας εκτός Τουρκίας. Πριν από μερικές αγωνιστικές για το παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα δεν επετράπη στον επίσης πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Ρομέιν Σάτο η είσοδος στη Σλοβενία λόγω μπερδέματος με το διαβατήριό του.

Διαβάστε γιατί συνελήφθη ο επιχειρηματίας Γιώργος Γλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!